باز تابستون اومد این مگسا و پشه ها شروع به نمودن ما کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
باز تابستون اومد این مگسا و پشه ها شروع به نمودن ما کردن
از اين كاستا اسب تر نديدم مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سري كه گفتن زانوش دري كلا رفت پي كارش چهار روز نشد بازي كرد(sm77)
الانم مجددا (sm14)
يعني خوراك خودمونهرلا مب ميشهريه دروگبا از توش دراورد (sm18)
من کلا لیگ انگلیس رو دوست دارم ولی ارسنال رو یه جورخاص دوست دارم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام بياره كسي نميگه هست يا يست (sm70)
خیلی مهاجم خوبیه اگه ریده نشه بشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ايلارامندي (sm2)نقل قول:
تاثیرات حضور ممر (sm2)نقل قول:
ها خوشم مياد ازشنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم حرفیه ولی از این برزیل ،بازیکن تکنیکی ای نداره ادم باش حال کنهنقل قول:
یه نیمار بود که ریده یه لوکاس مورا بود که دعوت نکرده اسکول