الی uefi دو مدل دارم ..
یه دونش تو قسمت lagancy باید باشه ..
یه دونش که اصا فقط خودشه uefi نوشته ..
از تو بایوس مین برد تنظیم میشه دیگه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
الی uefi دو مدل دارم ..
یه دونش تو قسمت lagancy باید باشه ..
یه دونش که اصا فقط خودشه uefi نوشته ..
از تو بایوس مین برد تنظیم میشه دیگه ..
البته الان رو اون بذاری ویندوزت بالا نمیادا ..
باس هارد فرمت کنی بعد مجدد وین نصب کنی ..
برای حالت uefi میگم ..
به جان خودم الان دو روز دیگه میاد دوباره میپرسه ..
عزانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحلتِ جان گوز داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا قیام 15 خرداد به گوشت نخورده نه .. :l
خورشیدُ بیخیال تو بی غروب باش
همیشه عاشقم همیشه خوب باش ... (sm50)
Oh F-uck My Heartنقل قول:
تو مال منو ممه تیر یجا میخوری دیوث تو چه به کار بزرگترها تو بشین کریستی جونتو ببین بزن باهاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه تیر قراره بشه استاد ارشد دانشکده تو هم قراره پوزیشن نگاری درس بدی(sm120)
رسول گلنار تو هم بیا یه گوشه کار بگیر تو هم مسول کارگردانی فیلمها دانشکده شو(sm2)
میخوام جوری کار کنی که فک دشمنان اعسلام و نظام (بازرس پلی بوی و ...) به خاک بمالیم(sm120)
تو سبک استادم نولان فیلم چورن میسازم که از آخر به اول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خیالت راحت اینو گفتی دیگه میرن تو 7 تا سوراخ قایم میشن (sm2)(sm51)نقل قول:
شغل صنعتگری هم خوبه هااااا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تو واقعا فک کردی مغز تاپیک هستی ؟! (sm2)
زیاد زر میزنی سینجول باید بگم خفه شو سرشو بگیرو نشه شو (sm30)(sm2)
الان اتفاقا مشغول صنایع دستی هستم رو عکس سینجول (sm2)سینجول عکس جدیدشو فرستاده برام (sm2) ریش سیبیلشو زده سفید سفید (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورمو نگرفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان باز بزار براشون بیننده کف کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چی بود منظورت ؟! (sm2)نقل قول:
(sm172)چیکا کنم با این معضل به مایکروسافت نامه بدم
آره مثل آخر inception اون فرفره میچرخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا شایعه پراکنی می کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرنقل قول:
نقل قول:
آره ! خیلی کارش درسته !
شعر ها رو خودش می نویسه ! خیلی کاراش دلی می شن !
یه آلبوم سال 1393 منتشر کرد من سی دی اش گیرم نیومد ولی فکر کنم امیر زدش !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر بسته بودن جادهههههه
از کرج سمت جاده ی چالوس
سبقت یک سمند نقره ای از
خودروی کنترل نامحصوص
تونل کندوان نگاه توِ
که منو میبره به قعر دلت
از همین راه پرخطر منو به
شهر تو میرسونه این اتوبوس
یههههههههههههه
ههههههههههههه ... (sm50)
صابر تو اینقد ارشیوی به نوبه خودت جایی نمیتونی هماهنگ کنی ساعت هفت البوم بیاری
تو هم هی بیا تهدید کن (sm2) پلیس فتا اینقدر گیر نمیده که تو گیر میدی(sm120)نقل قول:
هر غلطی میخوای بکن فقط 50% باید در سبک وحشیانه و تجاوز باشن(sm59)نقل قول:
نقل قول:
کدوم خراب شده ای هست؟(sm2)
فردا امام جمعه همشهری الی بیانیه میده(sm120)
مالزی
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لغو کنسرتهای اخیر در طرقبه و شاندیز اظهار کرد : ما مسئول عملکرد و جایگاه خود هستیم. باید زمینه ی بی بند و باری و فحشا در این مکان از بین برود، ممکن است افرادی به هر ترتیب بخواهند مسیر اشتباه خود را ادامه دهند اما شما به عنوان مسئول این نظام نباید ابزار برای آن ها شوید. به وظایف قانونی خود عمل کنید و فقط رضای الهی را مد نظر داشته باشید و از هیاهو و جنگ روانی عده ای بی بند و بار نترسید.
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی !؟ من !؟ آرشیو !؟ (sm120)
والا اوضاع پخش آلبوما توی این کشور فوق شخمی شده !
دیگه شهر ما که فاجعه ای در نوع خودش !
مرکز پخش اصلی شهر رو الان دو ساله سر می زنم .
صاحبش یه سری می گفت : سر یکی از قسمت های سریال شهرزاد بار کرمان تکمیل نشده اون هفته کل استان کرمان شهرزاد رو با 03 روز تاخیر توی نسخه ی فیزیکی گرفت !
من خودم اگه پول پل درست حسابی داشتم دو تا کار می کردم :
اول : تهیه کننده ی آلبوم دوم از گروه " پرس راک " می شدم که به خاطر بی پولی حیف شدن ! (sm50)
دوم : یه مرکز پخش اساسی برای این شهر می زدم که مو لاش نره !!! (sm2)
(sm120)فک کردم تهرونی هیچ پ
سینجول بمیری که اینقدر توضیح دادم لینک گذاشتم هنوز میای به من اموزش uefiمیدی
(sm2)برو اون ور کره زمین زودتر از ایتونز بگیرینقل قول:
دوتای اول تایید سومی تف دادینقل قول: