من سرعت ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا با 3g
البومم درست حسابی پخش نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من سرعت ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا با 3g
البومم درست حسابی پخش نمیشه
ایشالا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش ریده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm3)
(sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
عجب روزی بود (sm9)
(sm55)
امیرو لینک دانلود اون آلبومه رو بده...من دان نکردم که(sm29)
از ساعت هشت و نیم صبح تا 3 بعدازظهر مثه خر کار کردیم(sm74)
منشی هم فعلن خبری نیست(sm54)
مهسا منشی من میشی ؟(sm120)
خسته نباشی(sm132)
مهسا رفته گل بچینه!(sm14)
یه شرکت خصوصینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
مخلصم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهسا فک کنم 25 سال پیش گل هاشو چیده(sm2)
(sm59)
یه ماهه درخواست منشی دادم . اگه منشی بگیرم خیالم راحت میشه . دیگه مثه گاو نمیان تو اتاق . منشی رو میگم جمع کنه ، هر یه ساعت بیاره تا من ردیفش کنم
اینطوری راحت به نت میرسم(sm120)
ایشالا پیدا میشه.
تو شرکتتون تفکیک جنسیتی رخ نداده؟!(sm59)
خیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مثه سگ از رئیس میترسن . احتیاج به تکفیک جنسیتی نیست (sm120) تو توالت هم دوربین مدار بسته گذاشته(sm120)
تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه افغنستان (sm120)نقل قول:
امیر مشکوک میزنیا (sm50)
منشی تو شرکت ما متاهل باید باشه
میترسم آخرش که موافقت بشه ، یه منشی چلمبه بهم بدن(sm2)
(sm120)
احساس میکنم یکی از این سه نفری(sm132)نقل قول:
مورتوز،کوروش،سعید
چون هیچ کدوم از مدیرای قبلی این همه اطلاعات درباره سایت نداشتن که کدوم خواننده چقد به سایت داده و مطلب نه میذاشتم نه میتوستن بذارم و اصلا به ایندکس سایت دسترسی نداشتن(sm27)
دانیال نارحت نشی ها (sm10) ولی ریدم تو تحلیلت(sm2)
(sm70)
فرمان فتلیان هم اکنون شبکه نسیم
(sm81)(sm86)(sm67)(sm31)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm121) (sm120)
(sm25)(sm10)نقل قول:
این وقت میذاری پای سایت به چه قیمت؟(sm67)نقل قول:
آخه تا کی برا چی؟(sm21)
دمت گرم که این همه زحمت میکشی برای فروم ولی اخه چیش به تو میرسه؟تمام منافعش برای سعیده شایدم مورتوز(sm127)
دانیال باز هم نارحت نشی ها (sm10) به تو چه (sm70)(sm120)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام مستعار عباس معصومی!(sm59)
منم برا همین ناراحتم(sm74) آخرش چی؟نقل قول:
(sm25)نقل قول:
(sm74)(sm54)نقل قول:
این فک کنم نوه عباس معصومیه(sm120)نقل قول:
عباسعلی معصومی معروف به عباسعلی(sm120)
با این حرفت آدم هم خوشحال میشه هم ناراحت(sm27)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm70)اشترم دارم تاپیک نیکول میزنم مهمش کن (sm120)