نه خودش بیرون نمیکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خودش بیرون نمیکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم اسمشو ... ولی اینو میدونم که توی انتخاب اسم این فسقلی هیچ نقشی نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من خودم بسیار تجربه کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی میرفتم از این شمشیر ها میخریدم ، اگه یه کاری هم میکردم با همون ......
بالاخره دیدم نه انگار به ضررمه دیگه نخریدم(sm2)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
انصافا خيلي شيطون بود واقعا ديوار راستو ميرفت بالا كسي رو اذيت نميكردا با هيچكسي كاري نداشت فقط تا دلت بخواد خرابكار بود و عشق كبريت و آتيش داشت (sm25)
بابا تو كه اوستاي آشپزي هستي فردا يه گزينه ميذاري رو ميز كف آدم ميبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام شاهين جان خوش اومدي(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه نبودين كه شر بودين (sm178)
اين سوتي نبود ديگه بايد بره بميره ، زد رو دست بچه خوشگلاي من (sm2)
بر عکس انقدر بچه خوبی بوووودم....(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مادرم که تعریف میکنه میگه تو(من)فقط دنبال یه پیچ گوشتی بودی تا باهش دیوار رو سوراخ کنی یا باهاش وسایل برقی رو باز میکردی
مثلا اینو یادمه که یه سگا داشتم خراب شده بود ورداشتم بازش کردم به امید درست کردنش اخرش یه سری پیچ اضافه اوردم....(sm2)
اصن موجودی بودم واسه خودم(sm2)
میشه گفت مساوی کرد(sm59)نقل قول:
ارائه ت خوب بود پیمان ؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]