فریال جووووووووون درسته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فریال جووووووووون درسته (sm2)
منم طرفدار ادل و دکتر هاوس نیستم (sm2)اینا مهم نیست مهم اخلاقمونه که انگار از من رو تو کپی زدن یا شاید از تو رو من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس مال شرکت ترانه س ، من بجز منصور هیچ سی دی و کاست ارجینالی ندارم (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عاقا من اورجینالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر هاوس (sm74)
منم عین شما ! فقط به Adele حرف نزن که روش بسیار تعصب دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ماشالله بزن زنگو (sm118)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سر این مملکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مال ایلامه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون وقت تا حالا سایت واسه من تو گیر بود الان رد کرد نمیدونم چرا اینجوری شده هی 10 دقیقه گیر میکنه بعد باز میکنه (sm54)
کاست به چه درد میخوره فقط سیدی ! اینارو واسه نگه میدارن میزارن تو کمدی چیزی تو دید باشه فقط همین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز من را ببغل
باز من را بفریب (sm181)
سی دی ارجینال (sm178) فقط فقط ایرانی
خودشو دوست داری نه صداشو ... رو راست باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش که حرف نداره یه مدت گوش میدادم اهنگاشو ولی به شخصه چون اهنگ خارجی معنی شو نمیفهمم گوش نمیدم (sm50)
هم خودشو دوست دارم هم صداشو کلا انرژی میده بهم (sm118)نقل قول:
امیر عزیز پیغام خصوصی که فرستادم برات خوندی ؟ ممنون میشم جواب بدینقل قول:
----
در ضمن در مورد این عکس و مقایسه ای که شده اصلا مقایسه درستی نیست
کلا تو اینستاگرام هر چقدر عکس ها و متن های مسخره و کلا جنبه فان پیج بیشتر باشه فالوور بیشتری هم میاره هر چند از فالوور هایی که خریداری میشه هم بگذریم
مثلا همین فریال قبلا چند اهنگ و ویدیو داده بود اصلا کسی نفهمید این شخص هم وجود داره ولی با پخش برنامه استیج اینقدر فالوور جمع شد . یه جو زودگذر هست و یکی دو هفته بعد پخش برنامه اصلا کسی از اینکه فریال کی بود و چی بود نمیکنه . همونطور که قبلا ارمیا و این اشخاص هم همین رویه بود واسشون . مسئله بعدی هم اینه که خیلی از این فالوورها اصلا طرفدار شخص نیستن . مثلا من خودم پیج این شخص فالوو کردم بیشتر به خاطر خوندن کامنت های فان مردم (sm30) یا مثلا تتلو که متنفرم ازش ولی پیجش به خاطر خنده فالو کردم . ولی مثلا من طرفدار چاوشی و داریوش هستم ولی اصلا نمیدونم پیج اصلیشون چیه چون چند تا پیج پیدا کردم برای همین فالو نکردم . کلا تعداد فالوور بیانگر طرفدار بودن نیست . یه شخص ممکنه پیج خیلیا حتی اونایی که ازشون متنفر باشه رو هم فالو کنه ولی پیج افرادی که دوست داره رو فالو نکرده باشه به دلایل مختلف که مثلا اصلا اون شخص در اینستاگرام نیست یا فعالیتی نداره یا موارد دیگه
برای مثال شما پیج امثال بهنوش بختیاری ، سحر قریشی ، الناز شاکردوست ، فریبا نادری ، بهاره افشاری ( مثلا همین بهاره افشاری که پیج اینستاش میلیونیه رو برنامه دید درشب اورده بودن تو پیج دید در شب 99 درصد کامنت های مردم این بود که این بازیگر قحط بود ادم قحطی بود اوردید . کسی ازش خوشش نمیاد ) یا بازیگرای درجه سومی از این قبیل که کمتر کسی اینا رو به عنوان بازیگر قبول داره چه برسه بازیگر محبوب امار میلیونی فالوور داره ولی مثلا محبوب ترین بازیگرای ایران که تو کل ایران محبوبن مثه پرستویی ، شهاب حسینی ، علی نصیریان ، فرهاد اصلانی و ... امارشون یک دهم این اشخاص هم نمیشه . یا مثلا پیج همین فریال که دو ماه نیست شناخته شده از محبوب ترین خواننده های ایران مثه داریوش ، قمیشی و معین و ... بیشتره فالووراش .
تو خارج هم همینه مثلا پیج دی کاپریو + انجلینا جولی رو هم یک هشتم یکی مثه کیم کارداشیان هست! یا ادل پیجش یک هفتم نیکی میناژ فالوور داره
کلا خلاصه بگم که تو اینستا یا کلا این شبکه های مجازی بیشتر افراد درجه 2و 3 که عکس ها و مطالب مسخره میذارن بیشتر رو بورسن تا افرادی که تو جامعه بین همه اقشار محبوبن
موفق باشینقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت اینقد هاوس هاوس میکردی که نگووووو (sm2)چون اسطورت بود گفتم ...(sm2)
همچنین عزیزم (sm51)نقل قول:
هاوس سریال و شخصیتش فوق العدس هیچ سریالی رو به اندازش دوست ندارم ! 4 بار دیدم تا حالا (sm50) اکانت از ایران فیلم خریدم کلی هم پول حجم دادم 720 دانلودش کردم (sm50)نقل قول:
(sm181) تن جانم بسوزد بیقراری .....
دل من دل من دل منت کش من .........(sm50)
(sm200)(sm167)نقل قول:
پروژه بعدی با همکاری اشترم(sm2)
اِ کی دکترو خبر کرد (sm2)فک کنم پو لاش تموم شده میخواد همه مونو معاینه کنه (sm2)
بگذار که این جاده خطر داشته باشد . . . (sm50)
رضا یزدانی - آلبوم ساعت 25 شب - آهنگ داغ
شعر : یغمایی گلرویی (sm81)
تنظیم : بهروز پایگان (sm81)
آلبوم سالار عقیلی چه خوبه (sm50)
خیلی هم پولدار ....3 ماه یه بار آلبوم میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم هاش از قبل آماده بودننقل قول:
با این همه کنسرت و تورایی که میذاره بایدم پولدار باشه (sm50)نقل قول:
فقط ما از دنیا عقب افتادیم (sm50)
(sm50)
میدونم .... شوخی میکنم (sm10)نقل قول:
The Shannara Chronicles
کسی اینو دیده ؟؟
می خوام فدات شم فدات شم فدات شم بیانذار جلو دوستام خراب شم خراب شم خراب شم بیااسمت و تو قلبم نوشتم نوشتم بیابذار عاشقت شم عشقم عشقم بیامن و کاشتی باز اینجا تو زیر بارونعاشقت شدم من آروم آرومدوباره دستت و بذار تو دستمچند ساله به پای تو نشستملایک لایک لایک داری چشای خطرناک داریلایک لایک لایک داری چشای خطرناک داریدل همه رو می بری آخه مهره ی مار داریآخه مهره ی مار داری(sm2)
ایشون دیگه چی میگی به بخت برگشتمون
دوباره خبر دار خبر دار خبر دار شدمکه بازم از عشقت تب دار تب دار تب دار شدممی خوام با قلبت تبانی تبانی تبانی کنمکه رو دوباره روانی روانی کنممن و کاشتی باز اینجا تو ز[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ر بارونعاشقت شدم من آروم آرومدوباره دستت و بذار تو دستمچند ساله به پای تو نشستملایک لایک لایک داری چشای خطرناک داریلایک لایک لایک داری چشای خطرناک داریدل همه رو می بری آخه مهره ی مار داریآخه مهره ی مار داری(sm2)
بله من دکترم.میخوام امپول گوشتی بزنم بهتون(sm2)
امپول اگه دوس داری بزنش به خودت (sm39) تا رشد کنه اندامت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
م-مه واژه ی همواره مشکل
این سه حرف با من چه ها کرد
این سه حرف ساده ی م-مه
هی روزگار (sm50)
مثل حرف های بی مخاطب باش ...نقل قول: