ای بابا... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ خوراکی را یارای رقابت با قورمه سبزی نیست (sm74) منم الان دارم گرم میکنم... فریز شده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طور مشکوکی خوشگله ! (sm81) خیلی خوشگله (sm81) خیلی خیلی خوشگله (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر من از اینا میخوااااااام (sm81)
پاشو بیا اهواز گرم کنم واست (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نیست بگه داداش من قبل از اینکه مثل گرگ گرسنه دختر مردم رو ناک اوتش کنی برو تو اینترنت در مورد این مسئله یکم تحقیق کن روش های بدون درد یاد بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه پیش شمارشم 0915 هستش . از هم ولایتی های خودمونه (sm120)(sm2)
امروز نبود کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرداست
امروز از صبح رفتیم سر کلاس ، تحویل موقت پروژمون که سه شنبه بود رو با کلی چونه انداختیم هفته ی بعد
این چند روزه میشینم پروژمو ببندم ، ارائه ی فردا رو هم میندازم برای چهارشنبه میرم سر کلاسش ...
البته توی تربیتش هم سعی کردم نقشی نداشته باشم ولی فکر کنم همچین بی تاثیر هم نبودماااا ، وحشی شده حسابینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کامنت زیر استاتوس ابی توی فیسبوک گذاشتم ، 500 تا لایک خورده ، نوشته هام توی صفحه ی خودم + لاین + اینجا کلا نصف اینم لایک نمیخوره ، اصن ازین به بعد میرم اونجا فعالیت میکنم(sm27)
آرمین 2afm میگه:"چی شد تا حرف صداقت شد،یهو صدات قطع شد"
خب بابا شاید شارژ گوشیش تموم شده. همین شکاک بازی ها رو درآوردی که هی دخترا ولت میکنن
یه سریم مثل پلنگ کمین کردن این بغلا که همزمان با اولین روز تابستون بیا بنویسن تابستون کوتاهه زد بازی پلی شد