ابوالفضل پور عرب سسخل سریال شهرزاد رو لو داد همشو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ابوالفضل پور عرب سسخل سریال شهرزاد رو لو داد همشو ..
(sm50)
(sm50)
لعنت به تو سینجول (sm2)(sm3)
(sm50)
- (sm50)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام (sm50)
شاعر: مرتضی امیری نه یغما گلرویی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر واقعا تو خوشت میاد ازین نامجو ایکبیری (sm3)(sm2)
هر کی یه سلیقه ای داره ! استاد ؟ ! نمیدونستم فقط همون آهنگ ترنج قشنگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومی که قشنگه رو معرفی کن دانلود کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه بدی داره زیاد داد میزنه (sm2)
تورنج تو کدوم آلبومه ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو زده بودی قبلا یادت نبود
حریم عاشقی
چقدر خوب شده تاپیک آیتونز ! خیلی زحمت میکشی واقعا ! دست گلت درد نکنه !
من برم که چشام گرفته درد از بی خوابی (sm27)
دستت درد نکنه(sm10)نقل قول:
آه ای آیینه این روز تو نیست
پشت این صبح دروغین تیرگی ست ... (sm172)
(sm120)چک کنین دیگه هر روز چیزای مختلفی میذارم . تو تلگرام همه رو خبر میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم علیرضا قربانی نیومد (sm98)
شکست های پیاپی پر از پذیرفتن
سلام زرد درختان به باد های شدید ...(sm50)
بازیگرانی که هرگز اسکار نگرفته اند . دی کپریو خط خورد !
(sm19)
(sm10) چ البوم قشنگیه میلاد مسافران مرددنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوبه - کلا امیراشکان غلامی کارش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کاوری، عجب خلاقیتی (sm19)
(sm50)
شب از اندوه پر شد از صدا خالی ... (sm50)
شاهکاره لامصب (sm50)
کار غیر انسانی طرفداران یک کاندیدای پیروز در انتخابات مجلس +عکس
(sm74)
من از تو مینویسم و این کیمیا کم است ... (sm181)
تو سنگ سیه بوسی، من چشم سیاهی را
مقصود، یکی باشد، بیگانه..! چه می دانی؟
(sm27)
تو را دوست دارم ... (sm181)
پرنده ی نگاه من اسیره در هوای تو(sm9)
همش فک میکنم.وجود ندارم.انگار یکی دیگم.خودمو باور ندارم(sm9)
میترسم از تاریک روشن ها
از قبل و بعد گریه ی زن ها
از زندگی با هم ولی تنها
از بدرقه تا راه آهن ها
از شوق غمگین رسیدن ها
از دوستت دارم شنیدن ها
از هر چه با من هست میترسم ... میترسم ... (sm50)
از چای مانده روی میز او
از آروزی های عزیز او
از اسم روی سینه ریز او
از ریتم موزیک مریض او
از ریتم موزیک مریض او
از چه با من هست میترسم ... میترسم (sm50)
خداحافظی تلخ امروز به پایان رسید و کار آماده شده است
د ل ی د ل ی (sm169)ولوم(sm169)
(sm50)
بعد از من و اون زخم های در گلو..
بعد از من و فریادهای مردنم...
(sm50)