چه ژستیه گرفته اخه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ژستیه گرفته اخه (sm120)
نی زن انگار داره میگه: اییش.. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکل کلاه گذاشتن محسن خیلی رو مخه
نی زن عجب ک..نی تشریف داره (sm120)
اهنگش خوب بود (sm120)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشت ميكوبم و ميدونم كه قاب عكسِ بهترى ميشه (sm118)
میلاد بلوبیری زدی تا حالا ؟ خنکه !(sm181)
آره - طعم بچه گونه ایه - خیلی سبکه - آره خنک هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بااین عکس استیکرساختن.زیرش نوشتن.(بیا برو کص نگو)(sm120)
(sm2)
تنوع خوبه بعضی وقتا با دوسیب بزنی (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ریپورت دی وی دی شیلا اومد برام
(sm120)
هر طعمی رو که نباید با هر طعمی قاطی کرد مثلا بلوبری رو با دوسیب نباید بزنی فلسفه داره قانون داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسیب رو با نعناع یا آلبالو قاطی میکنن نه با بلوبری
2سیب و نعنا ؟ (sm98) (sm2) حالا دوسیب آلبالو آره ولی دوسیب بلو هم قاطی کن ببین چه مزه ای میده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم توتون بگیرم یکی از قهوه خونه اومده بود یه بکس دوسیب و یه بکس بلوبیری بود گفت قاطی میکنم 2 3 پر میزارم (sm120)
من خودم قیلون زن سفره خونه بودم هیچوقت بلوبری رو مخلوط نمیزدم - دوسیب نعناع قدیمی به حساب میاد جز اولین ها بودهنقل قول:
(sm111)نقل قول:
(sm172)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ش.نجفی کلاه قرمزی کسی لینک داره؟
بر حجم رنجی که بر ماست بنگرد.. (sm50)
این چیه داخلشه ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه حس کردن دردام خیلی خیلی کم بودی...(sm50)
(sm25)نقل قول:
(sm50)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیست به سلیقه و زندگی شخصی افراد احترام بزاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارشیم مالک و صاحبش نیستیم
فرهاد(sm137) چطوری(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم رو مخمه نگفتم که نذاره (sm120)
چرا نمیذاره دید در شبو
ای زندگی بیزارم از بیهوده بودن
میرم که تا پیدا کنم فردای روشن
(sm127)(sm127)(sm127)
- (sm50)
ممر آلبوم های تیلور رو من 320 دارم + دیجیتال بوکلت همشون خواستی آپلود کنم برات (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور دیجیتال بوکلت داری بعد ایتونز نداری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ هارو از جای دیگه دانلود کردم دیجیتال بوکلت ها رو از سایت های خارجی سرچ زدم دنبال گشتم پیدا کردم (sm120) اونموقع هنوز با آیتونز آشنا نشده بوم نمی دونستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی قمصری (sm50)
موسیقی چشم تو گویا تر است
از لب پر ناله و آواز من ... (sm181)
سمفونیک راکای کامران تفتی خیلی خوبه (sm50)