با موتور تصادف کردم یه کمپوت نگرفتی نامرد لااقل پیام میدادی لیستم که ندادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با موتور تصادف کردم یه کمپوت نگرفتی نامرد لااقل پیام میدادی لیستم که ندادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دست جام باده و یک دست یه نخ سیگار
مرگی چنین میانه میدانم آرزوست ...
فریدون فروغی ... (sm50)(sm50)
منظور از سایتای ایرانی سایتای مجاز ایرانیه نه تاینی موویز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مطمئنم ارزون میشه مگه الان چقد دارم پول میدم 50 تومن برای سه ماه و 8 گیگ حجم ! دارم اینجوری دان میکنم شاهانه یعنی میگی از این بدتر میشه ؟ عمرا
ممنون عالیه (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم (sm51)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سوی تنت هوای مرداد آمد
تاراج چهل سوار بغداد آمد
یک لحظه فقط دست به دور کمرت
لعنت که دوباره گشت ارشاد آمد ... (sm50)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تو مطمئنی ؟ بعد اون قضیه قوه قضاییه که نمودن سایتا رو همه از سرورای داخلی مث هاست دی ال رفتن که