ینی دم فردوسی پور گرم ، داشت بازی بارسا رو الان گزارش میکرد هر دو دیقه یه تیکه مینداخت به ماجرای تراکتورسازی (sm70)
از الان 20 کیلو تخمه سفارش دادم واسه فردا شب برنامه نود ، چه فیلمی بشه فردا شب نود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی دم فردوسی پور گرم ، داشت بازی بارسا رو الان گزارش میکرد هر دو دیقه یه تیکه مینداخت به ماجرای تراکتورسازی (sm70)
از الان 20 کیلو تخمه سفارش دادم واسه فردا شب برنامه نود ، چه فیلمی بشه فردا شب نود (sm2)
حالا کله پاچه نخواستم ، یدونه ازین ساندویچ خر خفه کنا بدین که توش همه چی پیدا میشه ، استیک و جوجه و ژانبون و پنیر پیتزا ، بعد سس ازش بچکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 کیلو ؟ ته انباری بود یه جا برداشتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه عدد کتل چیپس هست با چایی و قیلون و صدای شهاب رمضان (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خودتو خراب نکنی یه وقت ، یکم آرومتر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه سنش از 15 بالاتر نمیره ، همینیه که هست (sm50)
همه که مثل داشمون رسول کار بلد نیستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین ناشیا بازارو خراب کردن دیگه (sm30)(sm70)
خوشم میاد هر کس یه پسند خاص داره با پسندای بقیه کار نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید هانیه دوست(sm2)
پیمان طناز طلب(sm2)
صابر ترانه خواه(sm2)
سوالی که برام پیش میاد اینه که من تا بحال فک میکردم با توجه به اسم کاربریت رسول24 باید سنت 24 باشه ، چی شد یهو 22 سالت شد ، پس اون 24 ته اسمت چه معنی خاصی میده؟نقل قول:
نکنه معنی فراماسونی داره ؟
تو اصن کار اسراییل هستی ، اصن مشخصه دست نشانده هستی (sm70)
09184282729 (sm59)
خداییش اصلن فکرشم نمیکردم 32 سالش باشه خیلی گوگولی مگولی مونده پدر سوخته ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش صابر به جون خودم زدی به هدف با این حرفت , یه سری آدم بی لیاقت دارن به جای ما میرن رو کار(sm2) , اعتبار کار بلد هایی مثل مارو هم خراب کردن (sm2)
یه زمانی از فن های سریال 24 بودم به خاطر همین توی هر تاپیکی عضو میشدم یه 24 به آخر اسمم اضافه میکردم (sm70)
....
راستی چه خبر از سیندرلا ؟؟ (sm30)
باز من 4 روز نبودم این صابر صابون عروس منو برداشته (sm2) آخه میدونی من طرفدارای صابون عروسم بسته بندی خوبی داره باعث تصویرسازی ذهنی میشه (sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm70)نقل قول:
دنبال خیار میگرده هنوز (sm70)