درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقلش اینه که 2 ساعته گیر نکرده(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقلش اینه که 2 ساعته گیر نکرده(sm120)
هاستو میرفتین از نت افزار هاست دی ال
میهن وب هاست میگرفتین خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
اون پیرمرده موشکل بنده خدا فوت شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک از دنیا رفت ، روزی چند ملیون از گناهانش پاک شد(sm25)
میشه سکوت کنم و در افق محو بشن (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما احیانن اهل قزونین نیستید چون رو که نیست سنگ پای قزونیه (sm25)
خو بردار من چه فرقی میکنه یه بازیکن 90 ملیونی بخری یا 3 تا بازیکن 30 ملیونی (sm77)
پ.ن : مورنیو با اون روش گفت کار ما در نقل انتقالات تموم شده
خوب چرا نقل 50 صفحه قبل رو میاری بالا هان؟(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم پتانسیل اینجا خوابید(sm14)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دم سونامي گرم (sm120)
حالا نوبت اینه که پاک از دنیا بره(sm120)
همه گیرانی ها تقصیر این آمریکا ، ایسرائـ ـیلیه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره والا ديشب همچين حرفي زد كه منم تعجب كردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايدم بازيشه باز و ميخواد يه اس رو كنه (sm120)
ولي قبول دارم تقريبا تموم شدست ديگه ، لوكاكو هم اسكاي زده ميره اورتون و شايد همين بافورد بيست ساله رو بياريم تيم اصلي(sm111)