ز بس تنها نشستم
در ها رو ، رو خودم بستم
هم صحبت آینه، اونم زدم شکستم
(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
ز بس تنها نشستم
در ها رو ، رو خودم بستم
هم صحبت آینه، اونم زدم شکستم
(sm100)
سوزُ ساز دلم را ندیده مگیر..(sm50)
(sm50)
ناز داره چه وای قر کمرش کشته منو وای(sm50)
(sm178)
این نیز بگذرد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm19)
سمت دور سوی آه ... (sm50)
(sm131)
البوم سالار چه خوبه... خوشمان امد
با تشکر از امیر (sm127)(sm10)
(sm19) بیاااا خوشحال میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من منم ، تو تویی ، تو من ، من تو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کودک اونم دختر (sm172)خانوادش(sm172)
ای خدا ...(sm74)
گفتار6 کلاه قرمزی ش.ن لینک؟؟؟
طیب طیب الله احسنت بارکلا (sm120)
پریچهو بی کلام کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ندادمت؟
وایسا اپلودش کنم
نفرین به تو گر بار دیگر از عاشقی گویی سخن
نفرین به من گر بار دیگر از دل به تو گویم سخن
(sm50)
چرا عزیزم؟ مشکل چیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه بابا بنزم کجا بود اینا همش فوتوشاپه.یه دوچرخه بیشتر ندارم(sm2)نقل قول:
عینکه اواتارم ماله صاحبشه به من چه؟(sm2)
(sm2)
موکل من تا حالا 10 هزارتومنی رو از نزدیک ندیده (sm120)
اقا فیکه.تو چرا اینقدر خوش خیالی.بخدا از دستفروش خریدم 5 تومن.تازه قسطی ماهی 1 تومن(sm2)(sm2)
افرین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه جوابه کسی که در ادیته موسیقی کمکت میکنه؟(sm25)
بعدشم.این عکسو اینقدر نذار دیوث تو گوگل کش میشه ابروم میره(sm2)
عاقا راستی موزن در مورد دوتا دمویی که از آلبوم کش رفتن اظهار نظری نکرد اصلا ؟؟؟ (sm120)
چی میگه این ؟؟(sm77)(sm54)نقل قول:
دمت گرم(sm10)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمیدونه نرم افزار SPEK چرا اینطوری میشه (sm172)
یعنی چی؟نقل قول:
با یه سری دستگاه مخصوص اون نوار پخش میشه و صداش ضبط میشه بعد اون صدا رو رایت میکنن رو سی دی.یه مستندی بی بی سی یکی دوسال پیش فکر کنم از استودیو شخصی مرتضی تو لس انجلس پخش کرد که بیوگرافی خود بود و این حرفا.یکیشو داشت فکر کنم
- (sm50)