نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه ارزش داره (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه ارزش داره (sm128)
آقا ما نفهمیدیم چه کار کنیم (sm142) الی میگه آپلود رایگان نیست پیمان میگه رایگان هست بالاخره هست یا نه ؟ ! (sm2)
Pouya Bayati - Partgah
وقتی رفیقای خوب یه آدم میشن گریه های دمادم
دیگه وای به حال غرورت که هی بهش میگی من به بادت ندادم... (sm172)
خجالت نمیکشی مردک داری پویا بیات گوش میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی همه چیتو از دست دادی، توی اوج بی اعتمادی
تازه باورت میشه رو پرتگاه کدوم قله ایستادی... (sm172)
قشنگه این ترکش (sm74)نقل قول:
دیگه بیاتی از عسکری بهتر نباشه بدتر نیست (sm70)
کجاس سه ستارش پیدا نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش کلیک کنی خود به خود کروم تشخصیص میده و جای 3 ستاره میزاره v.p.nنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من روش کلیک کردم باید چکار کنم فعال شه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]