یه ربع طول کشید تا منظورشو بفهمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه ربع طول کشید تا منظورشو بفهمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا به جای ژابی. واران به جای په په.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا اگه آماده باشه ميتونه جای ژابی رو پر کنه، اما واران نسبت به پارسال افت کرده
اون جور شاخ اره نداره ولي خو برزيله ها دفاعشم تكنيك داره لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيمار رو هنوز اميد دارم بهش به نظرم شرايطش خيلي فرق ميكنه هم چنين اسكار(sm55)
وای ایلارا رو کجای دلم بزارم ؟(sm25)ولی هافبک دفاعی بهتر از میانی بازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه کریس و بیل انقدر خوب بازی کنن که به اینا نیازی نباشه (sm74)
فک کنم این خط دفاع بهترین خط دفاع این ده سال اخیر برزیل باشه ولی بقیه پستا من زیاد حال نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نذاشتم رو دل (sm29)
هر وقت با ژابي همزمان بودن من ديدن داد گرده رئال (sm25)نقل قول:
هومم بازي سختي واقعا
امیدم به دستای قدیس و پاهای کریسو به مغز مودریچ ه (sm25)نقل قول:
باورت ميشه چند ماه دان شبانه ندارم اصن (sm54)نقل قول:
میلاد جمله عاشقونه گفتی یا منظورت همونه که امین فک کرده ؟ (sm70)