سلام این همون آهنگ وویدیوجدیدهست که کارگردانش الکس فراهست؟منبع آهنگ صدام کن کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این همون آهنگ وویدیوجدیدهست که کارگردانش الکس فراهست؟منبع آهنگ صدام کن کجاست؟
موزیک جدید علیرضا روزگار بنام هی جونم بزودی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها.خواهشایکی جواب بده منبع آهنگ صدام کن استادمعین کجاست؟این همونه که کارگردانش الکس فراهست؟؟؟چون من باراشاتقی پور چت کردم گفت من اینوچهارسال پیش تنظیم کردم وباحالت تعجب گفت مگه قراره بیادبیرون؟؟؟خواهشامنبع روبگید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سامان فردا قطعیه؟؟
موزیک ویدیو جدید بیژن مرتضوی " کاش " بزودی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayesteh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع؟؟(sm77)
این آهنگ با این عوامل ساخت منبع موثقی نداره جز شنیده هایی از دوستان نزدیک به آقای معین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به احتمال زیاد میتونه اون موزیک ویدیو جدیدی باشه که در صفحات رسمی آقای معین هم بهش اشاره شده...
موزیک جدید هوروش باند بنام عاشقم بزودی ...
(تاریخ پخش 14 تیرماه)