تاثیرات اهنگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی 94 شدش هاااا :|
نمایش نسخه قابل چاپ
تاثیرات اهنگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی 94 شدش هاااا :|
یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی(sm127)
به نظرم مفهومی شبیه به موزیک ویدئو انتخاب داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamidR69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قایقی که دختره توش هست تو آب نیست و شناور هم نیشت که اگه قایق نماده فرده عاشق باشه یعنی عاشق و معشوقی که رابطشون مشکل داره .بعد دختره قایق رو که همون عاشقش باشه ول می کن و به عشق آب میره اما همین آب در نهایت قصد غرق کردن دختر رو می کن و دختره به یه جای امن پناه می بره که نا خواسته ( چون عقب عقب میره و پشتش رو نگاه نمی کن می گم ناخواسته) دوباره به سمت عشق قبلیش میره و امنیت پیدا می کن
بنده امسال رو سال شادمهر و طرفداراش همدلی و همزبانی نام گذاری میکنم (sm178)
سال همدلی و همزبانی مردم و شادمهر:))
آلبوم خوبی تو راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر انصافا این عکسا چیه بالای سایت بابا شادمهرو بزار
بنر شادمهر بکوب رو header سایت :-)
بچه ها من هنوز تو شوکم..هنوز دانلود نکردم..از ماهواره هم پخش شده.سبکش چجوریاس؟ نظر کلیتون چیه در موردش
از نظر ما شادمهریا بی نظیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]