دیروز ساقیا خوب فروش داشتن . . .
پ.ن: پیرو قضیه توافق که ملتِ خوشحالمون ریخته بودن بیرون و خیابونارو بسته بودن و انگار که عروسی باباشونِ یا اینکه دکل گمشده رو بهشون داده بودن که داشتن میرقصیدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دیروز ساقیا خوب فروش داشتن . . .
پ.ن: پیرو قضیه توافق که ملتِ خوشحالمون ریخته بودن بیرون و خیابونارو بسته بودن و انگار که عروسی باباشونِ یا اینکه دکل گمشده رو بهشون داده بودن که داشتن میرقصیدن
از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس،
از کسی بترس
که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد!
- نیچه
عاشق آن خاطراتی هستم که
تصادفی از ذهنم عبور میکنند و باعث لبخندم میشوند.. (sm127)
من یکی که اصلا حوصله توافق ندارم هی این آمریکایی ها میان ایران اَه اَه
هیلاری داف رو بگو هی گیر میده به من بیا باهم دوست با مزایا بشیم !
ﺑﯿﺎ ﺗﻮﺍﻓﻘﻨﺎﻣﻪ ﺍﻣﻀﺎ ﮐﻨﯿﻢ،
ﻣﻦ ﺭﺁﮐﺘﻮﺭ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ،
ﺗﻮ ﻫﻢ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺮﺩﺍﺭ !. (sm127)
شبتون آروم
مبارک باشه مهندس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
باز چه گندی زدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 1 البوم بنیامینِ گند تازه ای نزده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طلا(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب این خوبه.. فکر کنم باز گند زد(sm120)
هی میگیم ماه رمضون کی تموم میشه.. تابستون کی تموم میشه...انگار همین چند روز پیش بهار شده بود، تقریبا 4ماه گذشت(sm50).... همینجوری سنمون داره بالا میره(sm50)
(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm172)(sm50)نقل قول:
هه از چه نظر ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ... (sm70)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدم با کیا بودی (sm59)
بنده تخصصی در زمینه ارتپدی ندارم (sm120) ولی بستگی به میزان پارگی تاندون داره که متاسفانه اگه زیاد باشه جراحی و گچ لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر مهندس اسی هستم
سوالات دارویی ، پزشکی و شیمی شما را پاسخگو میباشم
(sm77) بابا داری کجا میری (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگو گوش دادم (sm59)
یعنی اینقدر اذییتت کردیم ؟ (sm74)نقل قول:
اتفاقا میخواستم الان بپرسم
عـــــــــــــــه قشنگه ؟ (sm80)
نقل قول:
(sm50) شهریور 33 سال پُر میشه (sm50) پیر شدیم رفت (sm81) ریشام داره سفید میشه (sm81)
ینی بهترین اسپمی که تا الان ول دادی همین بود (sm120)
(sm77) اذیت ؟؟!! (sm77)نقل قول:
بد نیست ولی من که خوشم نیومد (sm25) شعرش یه جاهایی ریپ میزنه (sm25)
ترک لیست ِ آلبوم آماده شده (sm59)
آره دیگه از بس ما شادمهری ها هر سری مزاحمت شدیم و درباره شادمهر ازت خبر خواستیم که گفتی این دفعه بیا تو سبب خیر شد (sm70)نقل قول:
شعر که همیشه باهاش داستان داریم موسیقیش چطوره قابل تحمل هست ؟ ( با اون تنظیم کننده قشنگش (sm3))
به به به سلامتی خودت و شادمهر (sm111) ایشالله که تا آخر تابستون ریلیز شه
نه بابا قضیه بیا تو چیز دیگس (sm59)دمش گرم که باعث شد زودتر بشنوم و از خماری در بیام (sm120)نقل قول:
ملودی بد نیست ولی تنظیم تعریفی نداره و معمولیه !! میگم من که خوشم نیومد ! به هر حال سلیقه ایه دیگه !! مشکل اصلی به نظرم شعر ِ (sm25)
دیگه آرمین باید دست بجونبونه (sm120)
نقل قول:
آخه قرار بود پریشب پخش بشه به مناسبت توافق هسته ای بعد نمیدونم چی شد گفتن به درخواست تیم شادمهر عقب افتاد
الانم یه جایی دیدم نوشتن هر موقع که مادر شادمهر برسه آمریکا و از هواپیما پیاده بشه آهنگ پخش میشه! (sm77)
شعر که اگر یه دفعه قوی باشه باید تعجب کنیم (مث رویایی ما و یه دختر ) تنظیمم که همیشه نقطه قوت کاراش بود این دفعه معلوم بود چیزی ازش درنمیاد آخه یکی نیست بگه میلاد هاشمی در سطح توئه .
امیدوارم بعدا بیشتر گوش کنی باز نظرت عوض شه سر معروف هم همین طوری شد دیگه (sm59)
همون دیگه میخواست پخش بشه و ... (sm120)نقل قول:
به نطرم تنظیم زیادم بد نیست ولی معمولیه دیگه ! در حد آهنگ شادمهر نیست ! شعرم که ریپ میزنه حتی در اوج آهنگ !!
در مورد معروف نظرم عوض نشد ، مجبور شدم نظرمو عوض کنم (sm2)(sm2)
دکتر کـ.اند.وم درست تر نیست؟ (sm146)(sm2)نقل قول:
پس این طوری شد که زودتر به دستت رسید (sm120)نقل قول:
کاملا پیش بینی میکردم کلا این میلاد هاشمی تنظیمهای دیگشو بری ببینی اکثرا کامپیوتریه ساز زنده هیچی نداره باز خدا پدرشو بیامرزه تو این آهنگ یه گیتار استفاده کرده (sm120)
ای بابا فکر می کردم شعر از گمت کردم بهتر باشه (sm25)
آره یادمه تعریف کردی ایشالله این دفعه هم به زور منزل مجبور بشی ....(sm2)
خجالت بکش با زبون روزه (sm2)نقل قول:
آره دیگه یهو پخش کنسل شد و ...(sm120)نقل قول:
گیتار چیزی به آهنگ اضافه نکرده متاسفانه (sm25)
از گمت کردم بهتره شعرش ولی در حد شادمهر نیست
آره دیگه ولی اون موقع نومزد بازی بود قضیه فرق میکرد (sm2) البته الانم همونه(sm2)
خوب من برم که امشب بازم دعوتی داریم افطار و بازم خرید (sm25) نصف حقوقم رفت سر ِ همین دعوتی افطار (sm25)
فعلاً (sm27)
نمیدونم خودش چطور وقتی میبینه تنظیمی که براش زدن معمولیه باهاش کنار میاد و همینو حاضر میشه بیرون بده (sm20)نقل قول:
اگه از گمت کردم بهتره که باز بد نیست . دیگه باید به ترکای دیگه آلبوم امیدوار باشیم اگه شریف پور همون طور که میگن تو آلبوم باشه به شعراش میشه خوشبین و مطمئن بود (sm132)
(sm59)هه باشد که وادار شوی ...(sm2)
از اطلاعاتی که دادی و خبر خوبت راجع به آلبوم خیلی ممنون (sm176)
روز به خیر احسان جان ... بازم به سلامتیت(sm111)
زوده که هنوز (sm81)نقل قول:
کاری به زبون نداره که (sm2) به لهجه بستگی داره (sm2)نقل قول:
دکتر مهندس بابا اسی 5شنبه ها تعطیلیم یا نیمه وقت؟ (sm132)نقل قول:
پ.ن: تعطیلیممممم؟ (sm2)
الان منو با امریکا مقایسه کردی؟؟؟نقل قول:
دمت گرم وجدانن راضی به زحمت نبودم(sm2)
به تو فکر کردن عجب حالی داره (sm50)
احسان آهنگو شنیدی ؟ این که ی عده گفتن کاوره و فلان واقعا شبیه آهنگ عربیه خونده اینو یا چرتو پرت می گفتن /نقل قول:
بابا فردا هم ماه رمضونه ؟؟؟ تموم نشده ؟؟؟ بابا پس اینا توافق چی چی بستن؟؟