کسی ب شما توهین نکرد ک توهین میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی ب شما توهین نکرد ک توهین میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از شما نقل نمیگیرم که چرا شما اینطور فکر میکنید چون آزادید هر جور دوست دارید فکر کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با تو رو دوس داری من یکاری کن رو و این سلیقه متفاوته هر فرده
شما هم در مقابل بقیه همینجور باشید
عذر میخوام..اسم این برنامه چیه و از کدوم شبکه پخش میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدئو ها قدیمیه
خوب یکی واسش ترانه مهمه یکی صدا یکی تنظیم قرار نیس چون ما دوس داریم بقیه هم حتما دوس داشته باشن
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
هرچقد هم خودمونُ به بیخیالی بزنیم و وانمود کنیم با این مساله کنار اومدیم فایده ای نداره آلبوم که پخش بشه داغ دلمون تازه میشه (sm74)
در خوب بودنش آره شکی نیست ولی به عقیده من کلا ازدواج و بچه دار شدن برای سلبریتی ها تا حد امکان هرقدر دیرتر اتفاق بیفته ضرر که نداره تازه به نفعشون هم ممکنه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر سال 86 ازدواج کرد یعنی تو 35 سالگی بازم سالها فرصت داشت یک مقدار براش زود بود، به نظر(شخصی)م برای مثلا یه موزیسین/خواننده در این سطح و فردی با خصوصیات و موقعیت شادمهر ازدواج اونم در این سن خیلی نمیتونه به صلاحش باشه حتی اگر همین الانم که نزدیک 44 سالگیشه ازدواج میکرد بازم هنوز دیر نشده بود (sm120)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده نقل گرفتم ناراحت شدی فکر کردم جو شادمهریا صمیمی تر از این حرفاسنقل قول:
الان متوجه شدم خشکه و براساسه تاریخ عضویت هر کی اینجا مورد احترامه
تکرار نمیشه پوزش
رضویان تو در حاشیه: آروم آروم این ترش میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بحث ناراحتی نیست بحث اینه که هر کسی آزاده هر نظری داره بزاره اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من از خیلی سال پیش دارم با موزیک شادمهر زندگی میکنم
شادمهر بهار من - نغمه های مشرقی- نغمه های شرقی -مشق سکوت - رگ خواب
همون اندازه البوم های با کلام بی کلام هم داره
من از لحاظ شعر و صدا نمیگم البوم بده چون هنوز نشیندم اما از لحاظ موسقی اگه کار خودش نباشه
برای من هیچ جذابیتی نداره همونطور که شاید برای شما بهترین البومش باشه
این یه چیز خیلی ساده س
اما وقتی مثلا میگی چه گیری دادین گیر نیست جیزیه که بهش علاقه داریم منو خیلی طرفدارای دیگه
خلاصه کدورتی نمونه بهتره(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت
(sm2)نقل قول:
حتی اگه این البوم بهترین باشه و تمام منتقدهای کنونی بیان بعد البوم بگن عالی بود ...
بازم من انتقاداتشون رو حق میدونم ... تمام نظرها منطقی هست درباره اینکه خودش اهنگسازی کنه تعداد تراکها بالاتر باشه افراد اطرافش عوض بشن و ...
حتی اگه البوم خوبی باشه با رعایت این نکات مسلما بهتر میشد و گوش شنوا لازم است(sm132)
لحنش خوب نیست ولی بیراه هم نمیگه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند صفحه پیش به پیمان هم گفتم بیخیال شده بودم دیگهنقل قول:
پیمان هی میره میگرده یه تیکه نوازندگی پیدا میکنه میزاره(sm39)
مثل البوم قبلی نصف البومشو خودش بسازه
اصلا اهنگسازی کنه تنظیم نکنه
مگه چاوشی نیست هم خودش کار میکنه هم به بقیه چندتا کارشو میده
اینو میگم الان بازم میگن انتقاد الکی
ولی اگه واقعا اینجور باشه که ما هنوز نمیدونیم
اینکه کل البوم رو بدی به یه مشت بچه بسازن واقعا طرفدارات برات اهمیت ندارن
(sm50)کاملا درست میگی بدون هیچ تردیدینقل قول:
حرفت کارشناسی هست و صحیح
(sm50)کاش جای بلاک کردن بعد شنیدن انتقاد داغ میکرد قهر میکرد 2 روز میرفت و دوباره میومد این روش بهتری بود!!!
به زودی همه خواهید فهمید که زود قضاوت کردید تمام هشت ترک کار شادمهره ..تمام کارایی هم که صفاریان ساخت یا مثلا طرفدار که ناهیدی ساخت کار شادمهره فقط حال میده به اطرافیانش و به نام اونا میزنه ..منتظر بهترین البوم شادمهر از هر لحاظ باشیننقل قول:
قبلا یه بار بهت گفتم اگه یادت باشهنقل قول:
یه پیج خیلی ساده گفت بریم بگیم خودت آهنگسازی کن آلبوم رو
تو یک ساعت بالای هزار کامنت گذاشته شد
متاسفانه اکثرا بلاک شدن
اینو گفتی الان یه عده میان دعوا درست میکنن(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خط مونده به آخر حرفمو بخون(sm25)
گفتم اگه اگه واقعا این شایعات درست باشه(sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این همه آهنگ هایی که صفاریان واسه بقیه ساخته از چاوشی و داریوش و اصفهانی بگیر تا فریدون و سعید شهروز و ... همه کار خودش نبوده و بهش حال دادن
(sm60)نقل قول:
(sm2)
آفرین به این همه حال ... (sm120)نقل قول:
#فردین زندست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پهلوانان نمیمیرند ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شادمهر بلاک نمی کنه. فک کنم بهداده که بلاک می کنه (sm148)نقل قول:
شادمهر نظرات رو می خونه. بچه خوبیه (sm59)
اونگ چرا کامینگ سون نمیزنه
آونگ سر اون دو تا ترک قبلی بد جوری بدقول شد تا البومو بهش تحویل ندن هیچی نمیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز امسال یعنی چند هفته دیگه تقریبا میاد کسی میدونه تقریبی؟
خدایا شادمهرو از دست این بهداد نجات بده
آرامش قبل از طوفان...
(sm155)
حضور وحید پویان در البوم قطعیه
من ک فکر نکنم ویدئو این ماه پخش بشه..ویدئو و آلبوم ب فاصله کم آذرماه پخش میشه
کی هست این استاد؟؟ سوابق کاریش چیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگسازه از اخرین کارهاشم شمال معیننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو کلیپ روز سرد (sm178)
یعنی این اطرافیان فقط عمر و وقت شادمهر رو به گا می دن