گل روشو بر میگردونه
نمایش نسخه قابل چاپ
گل روشو بر میگردونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم .
منم لینک این فیلم رو می ذارم توی صف دانلود تا ام شب یا فردا شب دانلود بشه .
ساسان یه چیزی در مورد فیلمِ اسبِ وحشی ( Mustang 2015 ) :
این فیلم برای من جزءِ 10 تا فیلمی بود که تا آخرِ عمرم فراموش شون نمی کنم !
اسبِ وحشی بد جوری قلبِ منو فشرده کرد ! واقعا فوق العاده بود . قصّه ی یاغی گری یِ دختران غم گینِ آسیا و به خصوص خاورِ میانه . (sm50)
کاشکی خواهرم قبل از عروسیش این فیلم رو میدید ! گر چه بعد از عروسیش هم نه دید و حالا هم دیگه علاقه ای به دیدنِ فیلم نه داره . (sm172)
من تا زمانی که سازمان نظام وظیفه پا برجاست از دانشگاه نمیام بیرون (sm59)
چه کار خوبی کردی صابر(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم ترکیو قبلا میخواستم ببینم که یادم رفت کلا تا اینکه تو یادم انداختی
دیگه وقتی تو پیشنهاد میدی حتما باید(sm50)
مث خودمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی مدرک بالاتر کیون پارگی بیشتر (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس واجب شد ببينم صابر(sm176)
اميدوارم خواهر عزيزمون هرجا هست شاد و سلامت باشه(sm10)(sm19)
نه بابا اینطور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرک بالا مثل کادری اون رسته میشی
و حتی میشه امریه گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من شک کن ولی به خانومِ " دِنیز غمزه ارغوانِ " کار گردان هر گز ! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm127)(sm127)(sm127)
هر وقتِ پوسترِ این فیلم رو می بینم یادِ تمامِ دخترا و زنایی میوفتم که توی هر نقطه ای از جهان و مخصوصا خاورِ میانه بهشون ظلم شده و حقی براشون نذاشتن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوارض استفاده نا به جا از قرص و پودر در باشگاه (sm30)
تف (sm81)
فقط مو هاشون به اندازه ی تمامِ زنده گی یِ من ارزش داره (sm50)
چیزی که ما تو خدمت دیدیم اینجوریه نبودیهنقل قول:
مصداقشم افسرای راهنمایی رانندگی
چی بگم، باز شما تجربشو داشتی اما فقط حرفشو شنیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال لحظه سال تحویل نزدیکای ظهره
دوباره اون جوکای بیمزهای که میگفت، موندم نهارم رو سال ۹۵ بخورم یا سال ۹۶ رو برامون میفرستن
(sm59)
روزای آخر سال آدم یه حس و حال خاصی داره...
توصیفشم خیلی کاره سختیهنقل قول:
عمو نوروز نيا اينجا(sm50)
(sm50)(sm74)نقل قول:
صابر امشب بی بی سی با گلستان مصاحبه کرده درباره فروغ!!!!(sm77)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی؟ (sm50)
من تازه فهمیدم(sm98)
فردا اولین دربی بعد از هاشمی
دست و دلم به فوتبال دیدن نمیره
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
امروز هی یه کم حالم خوش نبود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک ببین هر چه خودت دوست داری بزن ..
مثلا اون فیلم 4 شنبه سوری خیلی خوب بود (sm19)
امیدوارم ک الان حالت خوب باشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت راستی دیشب هم بهت گفتم چند تا ازین فیلم ها داری ؟ یا سراغ داری ؟ میشه اسم هاشو ببری .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جانِ من !؟ (sm54)
من الان نزدیکِ 2 ساله با تلویزیون داستان پیدا کردم .
فقط چند تا برنامه ی نیم ساعتی رو چند هفته در میون می بینم و ضبط می کنم . مثلا برنامه ی تماشایِ بی بی سی و نقشِ قلمِ صدای امریکا .
ابراهیم گلستان دیگه شوخی بر دار نیست ! تاریخِ بزرگِ ادبیات از صادق هدایت تا فروغ و همین حالِ حاضر ایران رو دیده و روش تاثیر فراوون گذاشته .
احتمالا صبح یا فردا روی یوتیوب رسمی یِ بی بی سی می ذارن .
نمی دونی توی چه برنامه ای باهاش مصاحبه کردن !؟
فردا تکرار هم داره حتما .
ولی الان که گفتی ابراهیم گلستان اولین چیزی که به ذهنم رسید می دونی چی بود !؟
این که من حتّی 1 کتاب از این بزرگ مرد نه خوندم ! به قولِ شاهین : رواست که بمیرم (sm50)
ندارم فقط همونا بود که گذاشتم , البته یکی دیگم هست که بعدا میزارم , نما ی نزدیک اسم فیلمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی هست ی چند تا ,قبلا گذاشته بودم ی چند تا که حذفشون کردم به غیر از اونا ی چند تا دیگم هست
خب الان چند تا گذاشتی اینجا ؟نقل قول:
به غیر از 4 شنبه سوری دیگه چه فیلمی گذاشتی ؟
۵ تا دیگه به غیر از ۴ شنبه سوری گذاشتمنقل قول:
بچه های آسمان , جدایی نادر از سیمین , درباره الی , تاکسی , باد ما را خواهد برد
این جدایی نادر از سیمین رو نمیدانم دانلود کردم یا نه (sm138)
میشه لینک شو بدی دوباره دمت گرم . بچه های آسمانم فک کنم یه بار توی تی وی دیدم که پخش کرد چجوریه ؟ خوبه ؟ اگه تو دیدی یا هر کی دیده قشنگه بگه منم دانلود کنم
خوبه بدک نیست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم توئیتر حالِ اساسی داد ! مرسی ! (sm19)
میرم توی کارش همین الان ! (sm118)
ساسان تویِ این قسمتِ برنامه یِ تماشا بود که با فیلمِ اسبِ وحشی آشنا شدم . می تونی قبل یا بعد از دیدنِ فیلم نقدش رو هم به بینی . (sm176)
چاکرم داداش(sm127)نقل قول:
باید مصاحبه جالبی باشه و ممنونم بابت معرفی اسب وحشی ندیده بودمش(sm10)
دمت گرم . (sm118) تو درباره الی رو دیدی ؟نقل قول:
من ندیدم .. اگه مثل 4 شنبه سوری باشه میخوام دانلودش کنم چون سرعتم زیاد خوب نیست اگه بدونم شما دیدین و خوب باشه بسته می گیرم دانلودش میکنم
ساسان تو دیدی ؟
اره هادی حتما درباره الی رو یببین...از فیلمای فرهادی اینو خیلی دوس دارمنقل قول:
ی چند تیکه از فیلمو دیدم منتها کامل ندیدم
- (sm50)