سینجول جان ! سینجول دیوث ! سینجول ...
جان من یه بار شده عین آدم مثل یه انسان نظر بدی ؟؟
خب دیوث بگو قضیه ی این دمو ها چیه ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول جان ! سینجول دیوث ! سینجول ...
جان من یه بار شده عین آدم مثل یه انسان نظر بدی ؟؟
خب دیوث بگو قضیه ی این دمو ها چیه ؟؟؟
آقا یکی بیاد قضیه ی دمو ها رو روشن کنه من از آهنگ دومی خیلی خوشم اومده ! نگین صدای چاوشی نیست (sm2)(sm81)
هوی سینجول ...
(sm50)
هیچی بابا میخواستم حال خطر اینا رو بگیرم رفتن سرکار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مال یه بابا دیگه بوده کات زدم از روش گفتم دمو موزن ..
یا شایدم صدای دوم خودمه که افکت خورده روش .. :l
یعنی دهنت سرویس منو بگو فکر میکردم دارم دمو آلبوم رو گوش می دم (sm2)
دومی خیلی شعر و ملودی خوبی داره من کلی باهاش حال کردم واسه دو سه نفر هم فرستادم (sm2)
نه نه صدای دومت تو I Loved You شنیدیم مث این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شک دارم قیافشم .فیافه خودش باشه (sm50)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو زدی؟! (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر کاورش آشناس انگار قبلا زدی ولی سرچ کردم نبود!
اشترم گوش ندادي؟
اوكي مرسي هرطور صلاح ميدوني
من منم ، تو تویی ، تو من ، من تو ... (sm50)
ميخوام ديگه حدودا ايراني كار نكنم يعني خيلي كم.همين برند سول اف ميوزيك رو بذارم پشتش معروف بشه
طبل فراغ میزنی نای عراق میزنی
پرده ی بوسلیک را جفت حجاز میکنی (sm50)
باشه(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ترک دوم دخت پری وار
ميخندي؟ يادت باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم میلاد بابایی صفحش پاک شده مث اینکه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک میدی؟! (sm10)
این عمر کوتاه ما تموم میشه یه روزی ، طعمه خاک میشویم نیستُ هلاک میشویم
(sm50)
دمت (sm176)نقل قول:
(sm169)(sm169)
(sm127)علی عبدالمالکی عزیز(sm127)شبکه شما برنامه هنر پنجم
چه شبی بود
آخر زدی واسش خوب کاری کردی امیر جون این خطر ما رو هواشو داشته باش آچارفرانسمونه یه جورایی (sm2)
وای اینستام داره الان میرم (sm155)(sm2)
دمت گرم(sm10)(sm10)نقل قول:
اقا همتون برید کامنتای مثبت بذارید دمتون گرم(sm2)
عضو کانال هم بشید دمتون گرم.
welcome to soul of music (sm2) وای وای
دیوث فنه گروه سرود برو عمتو مسخره کن(sm2)
اینستا استیج رو بدید ببینیم چه خبر از کامنت ها (sm59)
(sm2)
امیر لینک البوم ماه و ماهی هرچی میگردم پیدا نمی کنم تو سایت لینکش میدینقل قول:
مرسی(sm10)نقل قول:
این خطر دیوث بودن رو به حد اعلا رسونده (sm2)
برداشته با اسم رسول 24 کامنت گذاشته از خودش تعریف کرده (sm2)
تكذيب ميكنم(sm2)
اقا اينايي كه گوش دادن نظرشونو بگن
یه دفعه بگو اب فلانم تجربه کنه دیگه (sm2)