(sm70) من که چیزی نگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) من که چیزی نگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا منظوری نداشتم...اول هم اسم خودمُ اوردم که!
من ندیم اینجارُ ولی فکر نمیکنم سالن مخصوص کنسرت باشه شایدم باشه....ب
به هر حال اگر سخنم توهین امیز با همیچین چیزی بود معذرت میخوام (sm10)
"من قاطی خَلقیم که فقیر ُ آس و پاسه "(sm50)
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبعات مستند انقلاب 57 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا تو هم به سلامتی شمالی میشی . البته اگه دوس داشته باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عاشق دریام،مردمشم خون گرمن(sm10)نقل قول:
(sm1)
من دوس دارم (sm118)نقل قول:
ببین چه رشتی رشتی راه انداختن .... خیلی خرن مگه نه ؟! (sm30)نقل قول: