- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
ارسنال 2 - 2 تاتنهام
لستر (sm120)
تا کی باید خواب ببینم اما به رویام نرسم(sm50)
فیلم تارانتینو اومد (sm118)
رسول عشقت اومده کامنت گذاشته(sm2)
(sm50)
امیر مخمل ناز مال توام اینجوری بود ؟ من فک کردم مال من فقط ناقصه حیف شد سیدی شو انداختم دور
بهار آهنگ قشنگیه (sm81)
مگه بهار توش هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میدونم منم منظورم همون فایل بود که گذاشتی یعنی الان 8 تراکه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm2)
دخترک اتود (sm2)
دمت گرم بابا کیفیتش خوبه ام پی تری دل کردمنقل قول:
بفرست برام (sm10)
تا تو مرا زنده کنی
هزار بار مرده ام
(sm50)
7 دی وی دی مجموعه رنگارنگ بدونم آرم نسخه 35 میلی متری 11 ساعت برنامه (sm120)
امیر میتونی این تگشو با کارای قبلی یکی بکنی که همش بیاد تو لیست؟
(sm169)
نگران باش حل نمیشه ... (sm50)
فقط مونده فیلم تام هاردی و دی کاپریو (sm120)
فریال هم برنده بشه دیگه نور علی نور میشه (sm2)
خوابم میاد(sm9)
چقد اخه.تاکی(sm120)(sm27)
(sm50)
دیوس (sm50)
(sm2)این چرندیات چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک 1080 هشت نفرت انگیز رو کسی نداره ؟
The Hateful Eight 2015
فراز هایی دیگر از حنجره طلایی سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای سوم و چهارم
این سینجول دیوث درست کرده من فکر کردم دموی آلبومه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود رایگان هشت نفرت انگیز : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از بالا بهم خبر رسید رسول در جوابه دخترکه اتود دوست یه کامنته بسیار زیبا گذاشت ولی اشترم تایید نکرده(sm2)
من یه هفته ست کارم زیاده وقت نمیکنم بیام انگار بعضی پررو شدن (sm50)(sm120)
تو مگه کاری به غیرازاینکه ببری و بیاری تو پستو داری مگه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اون که جای خود داره ولی الان دیگه چندوقته از پسر کشیدم بیرون فقط با دخترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موشها وقتی بالا سرشون یه شیر نباشه احساس بزرگی میکنن(sm120)
(sm2)دهنت سرویس یه دونه ازون جوجه هات واسه ما کنار بذار (sm30)
بسی لذت بردیم و بسی 2 ساعت و 47 دقیقه فکمان چِسبیده بود رو فرش ! بسی دهنت سرویس تارانتینو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm81)
امیر آلبوم ندیم رو داری ؟ پیداش نکردم هر چی گشتم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1ساعته نمیدونم کدوم فیلمو نگا کنم(sm120)
(sm50)