(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها پیشا پیش سال نو رو تبریک میگم به همتون
امیدوارم سال جدید فقط خبرای خوب بشنویم
در مورد همه چیز
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی خوااااننده رو دوس داشتم در تمام این سااال هاااا (sm54)
چی گوش بدم پس ؟ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساااالِ نویِ شمااااا هم مبااارک
و پر از سلانتیُ اتفاقایِ خیلـــــــــــــــــــی خــــــــــــــــــــــــ ـــــــوب (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم ک ب آرایشگر منم می گن استاد (sm37)
کارای قدیمشو گوش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدتی بود میخواستم از بچه های اینجا خواهش کنم هر اهنگ قشنگی که گوش میدن اینجا بزارن تا بقیه هم گوش بدیم
تا کمتر جای خالی شادمهر جان به چشم و گوشمون بیاد
حالا اهنگ خارجی و ایرانی و اهنگ خالی هر چی باشه
اول خودم یه اهنگ معرفی میکنم
میتونید نمره هم بدید بهش
قربونت برم با مرام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دوستان گلم اهنگ تقدیم شما
از 1 تا 10 نمره بدید
من خودم خیلی حال میکنم با اهنگ و 8 میدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آره باااید همین کااارُ کرد (sm50)
فکر بدی نیست (sm10)
نقل قول:
(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)