- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
سریالش حرف نداره ! عالیه ! شدیدا توصیه میشه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَلِــــللِه (sm127)
دلم برات تنگ شده
(sm27)
(sm169)
...(sm50)
حیف که من و تو یار نباشیم
عطر گل یک بهار نباشیم
حیف که با این عشق و تمنا
دوتا پرستو باشیم تک و تنها ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
The Hunger Games: Mockingjay
اومد .. (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
امتیاز باران از نظر سئو ..
من همیشه با سوزن نگاه
با نخ آرزو
روز ها هفته ها
ماه ها
سال ها را بهم دوختم
(sm50)
تو به میخونه نرو عزیز من
من برات قصه ی مستا رو میگم
(sm50)
هشت نفرت انگیزه .محشر بود(sm50)
فیلم زیاد نمیسازه.وقتی میسازه.محشر میسازه.سبکشو دوس دارم.باید همه فیلماشو دید(sm50)
امشبم اگه حسش بود حرومزاده های لعنتی رو میبینم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت دیگه شروع می کنم به دیدن " هشت نفرت انگیز " . . . (sm50)
با دقت نگا کن حال کن.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب قوه تخیلی داره این بشر(sm50)
منم میرم کسچرخ(sm50)
(sm27)
اوکی ! (sm59)
خوش باشی ! (sm19)
چقد خوشگله پدرسگ.نگام کرد.نتونستم نگاش کنم(sm172)
دلو به دریا میزنیم.هفته ی یه بار میرم ازش دارو اشتهاآور میگیرم.کم کم دوست میشیم(sm172)
(sm172)
(sm172)
مثل تو زیبا بود (sm81) کامران تفتی چی میگه (sm81)
آلبوم رستاک = مقوا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش یه جوریه ولی از نظر موزیک خیلی خوبه همچنین ترانه .. (sm74)
(sm228)
تو نیز به درد من مبتلا شده ای (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ اسیر امیر عظیمی خیلی خوبه ... (sm74)
خودت رو مبتلا نکن مثل من میشیا (sm50)نقل قول:
متاسفم واسه جفتتون
آیا خوابیدن با همجنس مشکلی داشت
تو حال اسب زخمی رو نمی فهمی (sm50)
رستاک آلبومش چجوری بود؟؟
کرک ای دی ام نداری.که کار کنه؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم مقوا و ماقبل موسیقینقل قول:
نه باو مال من پسره.خونه شون یه شهر دیگس.شهرما مغازه دارن.هفته ای یکی دوبار میاد.الان یه ساله فقط از دور.نمیتونم برم جلو (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
(sm2)
(sm27)
با عرض پوزش از اساتید...
ساسی مانکن - ساقیا (sm118) هِی مِی هِی هِی مِی(sm118)
دوستاني كه در شهادت ما
دست دارند، دست هم دارند؟
از كجا مي توان نتيجه گرفت
چه كساني چه چيز كم دارند؟
دختراني كه سرمه اي بودند
پشت روپوش هاي خود مُردند
رنگ هايي كه شكل هم هستند
سرنوشتي شبيه هم دارند
گفت با خود هزار پايي كه
با خودش مي رود پياده روي :
اين هزاران هزار مار چطور
پا ندارند و همقدم دارند؟
حسین صفا
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاهاهاهاهاهاها
علیرضا قربانی
دخت \ری وار
قطره های باران