ساقیاااا ناز شصتت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساقیاااا ناز شصتت (sm2)
(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقیاااا ناز شصتت (sm2)
کی
Are You Ready For Second Experience?
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کی میتونیم این شاهکار هنری رو بشنویم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
زمانه غیر زبان قفس نمیداند ...(sm172)
آلبوم سراج کی اومده که من نبودم (sm74)
بشوم یا بشوی یا بشود عاشق تو دل بیچاره من عاشق و بیمار شده
بخرم یا یا بخری یا بخرد ناز تو را دل بی عاطفه ات باز طلب کار شده
بروم یا بروی یا برود با دل تو دل تنهایه من از آه تلم بار شده
من از آن که در قلب تو ام آزادم پادشاهم که به دست تو اسیر افتادم
بشوم یا بشوی یا بشود عاشق تو دل بیچاره من عاشق و بیمار شده
بخرم یا یا بخری یا بخرد ناز تو را دل بی عاطفه ات باز طلب کار شده
بروم یا بروی یا برود با دل تو دل تنهایه من از آه تلم بار شده
من از آن که در قلب تو ام آزادم پادشاهم که به دست تو اسیر افتادم ... (sm27)
امروز و فردا رو دارن میبازن(sm50)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین جدایی چه به روزش آورد
چه سرنوشتی که براش رقم زد
(sm50)
با تو بودن خیلی وقته که گذشته
بی تو بودن مثل مهر سرنوشته
(sm27)
(sm50)
آهنگ سه نقطه عجب چیزیه (sm50) آلترناتیو راک فارسی با وکالِ محشر
فراستی و همای
آمین رستمی ..
کوشان .. :l
نی انبان (sm120)
منتظزانه بی صبرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه کوشان زده (sm120)
تریلر تاج و تخت اومده جان اسنو هم هه ..
ساعاتی دیگر یک ماه از اخرین حضور الی میگذره
خب تابلو رفته ماه عسل هیچوقت مسافرتاش بیشتر از دو هفته نمیشد (sm120)
از ریتم موزیک مریض او ... (sm74)
ارغوان اونم اجرا شده تو کنسرت (sm50)
این فرهیختگان که چیزی توش نبود
سرد بود و دلتنگ چند ساعت بارید چیزی رو پاک نکرد
مثل تو زیبا بود دردناک و نم نم برف و کولاک نکرد ... (sm50)
ابی در حمایت از استاد مانکن : وای چقد مستم من (sm120)
عجب تنظیمی زده کوشان طرب انگیزه (sm120)
(sm120)(sm128)
اینا چی بود محسن گفته انتخاب شدم یاد سریال under the dome افتادم (sm2)
ناراحت میشم وقتی همچین کارایی میکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال ... بزن به سلامتینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]