عشقی بیشتر از این دیگه منو خجالت نده(sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عشقی بیشتر از این دیگه منو خجالت نده(sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر موثق
آلبوم جدید حضرت استاد رضا یزدانی چهارشنبه ی هفته ی آینده منتشر می شود ...
طبق گفته ی احسان رعیت ترانه سرای یکی از قطعات آلبوم ...
آلبوم رو منتشر می کنیم و مشت محکمی بر دهان های کفیده از فریاد های مسموم خواهیم زد ...
میخوام یه اعتراف کنم اینکه ...
یادش به خیر علی قاف تو تهران که بود گل می فروخت
بهترین گل ایران (گل مرجان) علی قاف بود
حیف که فقط یه پیپر ازش کشیدم
اینو گفتم در جریان باشید که اصلا دوست ندارم که اگه خواستید آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی رو گوش بدید تو حالت طبیعی باشید ...(sm50)
قربانت برم (sm127)نقل قول:
از خواننده های داخلی فقط سه نفر رو گوش میدم به هیچکی دیگه علاقه ندارم (sm172)
مجید خراطها
امین حبیبی
علی عبدالمالکی
با این سه نفر خیلی خاطره دارم از همون شروع کارشون سال 86 . با هیچکی دیگه اُنس نمیگیرم(sm172). فقط جبهه نگیرید نمیدونم علی فلان مجید فلان ... موسیقی سلیقه ای ...
وقتی ادم به کسی عادت کنه ترک عادت خیلی سخته چه بسا غیر ممکن ...(sm50)
یراحی از همه بهتره
یه چیزی میگم در مورد این گروهایی که الان مد شدن مثل هوروش و ماکان و خواننده های دور و بری های مسعود جهانی
فقط ایده های خوبی دارن ، آهنگسازاشون هم کارشون خوبه فقط خواننده شون مرخص تشریف دارن
امیرمیلاد نیکزاد (ماکان بند)
مسعود جهانی
این دو تا خوب کار میزنن و از همه بهتر که خیلی راحت میتونم بگم که خیلی خوب تشریف دارن از همه لحاظ پازل بند است و بس که اینم برمیگرده به اینکه هم علی رهبری و هم آرین بهاری در اصل آهنگساز هستند و موسیقی رو میفهمن و با این حساب صدای علی رهبری خیلی خوب رو ملودی میشینه
همه خوبن هر کی سلیقه ای داره احسان خواجه امیری هم عالیه(sm127)