دلم میخواد بشم از این آشفته تر
که هرچی عاشقه بزارم پشت سر
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم میخواد بشم از این آشفته تر
که هرچی عاشقه بزارم پشت سر
(sm50)
من
تو
عشق
میخوام سه تاشو بشکنم
(sm50)
(sm50)
دنیای ما عیونه هرکی میخواد بدونه
دنیای ما همینه بخوای نخوای اینه
(sm50)
با من امشب چیزی از رفتن نگو
نه نگو از این سفر با من نگو ... (sm50)
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَلـــــِللِه(sm127) بیا شب ما رو سحر کن
اَمِممِه داداش (sm127) خسته نباشی برادر خدا قوت
از طرف اَسِــــسسِه
اشکال نداره تنهایی هم خوبه :| کیون لق دیگران خودتو عشقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روایت موکد داریم می فرماید : کیون لق دیگران :| انسان باید در تنهایی هم حال کند
جمال در نظر عشاق همچنان باقیست
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست ... (sm50)
خواهشن لینک : آریا آرام نژاد - سالهای بی تحویل 320
رژ لب :|
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستی ... (sm50)
اینا چی گفتن تل :| خدایا شفا بده :| مملکت نیست کسخلخونست :)))
یه مشت خاله زنک :| ما هم سن و سال اینا بودیم چیکا میکردم :))
اینا هم خلوت شده ما هم تنها شدیم :|
حالا چیکار کنیم با این درد عظما :| میخوام خودسوزی کنم :)) من دیگه این زندگیو نمیخوام :| ای خدااااااااا چرا آخه :)))))) این بود زندگی ؟ :| ینی من در انفوان پیری باید اینقد تنها بشم شکوه کنم :| باید اینقد از بی خبری بمیرم :| این حق من از زندگی نبود به خدا واگذارتون :))
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایی بد دردیه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً میخوام برم پیتی نفت 20 لیتری واسه 20 سال پیش بگیرم با نفت کهنه ی 30 سال پیش ، خودمو آتیش بزنم :))))))
دیگه دوران شکلک سیگار گذشته :|
امشب تا صبح هستم در خدمتتون :))
مدیر باید سر کارش باشه :))
فقط مشکلم تنهایی داخل اتاقمه :| یکی هم نمیاد تو اتاقم :)) ( دوباره رفتم سراغ فخرفروشی :| )
ببین روزگار چطور شده با کنایه جواب میدن :| خوش باشن ایشالا :))
طبل فراق میزنی نای عراق میزنی
پرده ی بوسلیک را جقت حجاز میکنی ... (sm50)
(sm50)
- (sm50)
داره بارون میاد . . . (sm50)
اق مدير شما يه فروند منشي از مدلي كه من دارم احتياج داري.شب تا صبح.صبح تا شب.نصفه شب.خونه.كارخونه.دفتر.همه جا رفيقه شفيقته(sm2)
اين امير فرجامه ديوثه بيكار خسته نميشه هرروز اهنگ ميده بيرون هميشه هم يه ترك كامينگ سون داره(sm2)
اين رستاك چجوريه البومش.دان كنيم يا نكنيم
دوستان ، رفقا ، آقایون ، عزیزان ، با تجربه ها ، فیلم بازها و فیلم شناس ها ، اینجا کسی هست سریالی و یا فیلیمی که ص*ح*نه های چو*ر*ن زیاد داشته باشه معرفی کنه ، البته بغیر از اسپارتاکوس و تاج و تخت ،مسخره نکنین لازم دارم خو (sm70)(sm51)
مرسی (sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm172)(sm50)
(sm173)نقل قول:
ببخشید عزیزم شبیه فلان ستاره نبودم
ببخشید عزیزم اگه اونی که زود تنهات میزاره نبودم
(sm50)
امیر میتونی این آلبومو برام پیدا کنی؟
Gigi D'agostino - L'Amour Toujours 1999
هرجور حساب می کنی نمیتونی تو دسته بندی سینا حجازی رو بزنی غمگین عاشقانه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm10)
استثنا این یکی غمگین عاشقانه بود ولی بقیشو نمیشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
okنقل قول:
کیونمو پاره کردم نتونستم پیدا کنم (sm172)
True Crime 1999 (sm50)
اشترم ديوث تو مگه رستاكو گوش ندادي
(sm30)نقل قول:
اصلا امروز خیلی ***** کردن سایت ها رو
یه سری سایت ها رو که خیلی وقت بود ***** نکرده بودن رو ***** کردن امروز
آی گلادیاتور ها . . . (sm81)