این عمارلو که میگه چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبقره چی (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
این عمارلو که میگه چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبقره چی (sm70)
عمارلو کتاب زیست اون رو هم من دارم ولی نکاتش خلاصه تره واسه جمع بندی خوبه ! ولی واسه آموزش اولیه و شروع بهترین بازار فاگوزیسته +تست های گاجنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبقره , مبتکران , خیلی سبز همشون خوبن بستگی به سلیقت داره با کدوم راحت تر باشی (sm120)
آره تو مگه شاتل نیستی چطور از 1 شروع میشه ؟! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبان کتاب دکتر کیاسالار هم نام بردن اون چطوره؟
جواب ندادی یعنی برم بدما (sm2)رسول منشی رو گاییدی انقد سوال پرسیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش بیرون از رسول منشی بدبخت (sm89) (sm2)
کیاسالار = شبقرهنقل قول:
گفتم شبقره و گاج و خیلی سبز همشون تو یه سطح هستن و فرق آنچنانی ندارن (sm120)
20 گیگ رو دانلود کردی؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت کدوم خوندی(sm11)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]