که شادی در همه عالم از این خوشتر نمیدانم ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
که شادی در همه عالم از این خوشتر نمیدانم ...(sm50)
آهنگ مرتضوی خوب و قابل تحمل (sm59)
(sm50)
من از شب های تاریک بدون ماه می ترسم
نه از شیر و پلنگ، از این همه روباه می ترسم
مرا از جنگ رو در روی در میدان گریزی نیست
ولی از دوستان آب زیر کاه می ترسم
من از صد دشمن دانای لامذهب نمی ترسم
ولی از زاهد بی عقل نا آگاه می ترسم
پی گم گشته ام در چاه نادانی نمی گردم
اصولأ من نمی دانم چرا از چاه می ترسم
اگرچه راه دشوار است و مقصد ناپدید اما
نه از سختی ره، از سستی همراه می ترسم
من از تهدیدهای ضمنی ظالم نمی ترسم
من از نفرین یک مظلوم، از یک آه می ترسم
من از عمامه و تسبیح و تاج و مسند شاهی
اگر افتد به دست آدم خودخواه می ترسم
مرا از داریوش و کوروش و این جمله باکی نیست
من از قداره بندان مرید شاه می ترسم
نمی ترسم ز درگاه خدای مهربان اما
ز برخی از طرفداران این درگاه می ترسم
خدای من ، نمی دانم چرا از تو نمی ترسم
ولی از این برادرهای حزب الله می ترسم
چو " کیوان " بر مدار خویش می گردم ، ولی گاهی
از این سنگ شهاب و حاجی گمراه می ترسم ...
کیوان هاشمی
(sm27)
رستاكو كه دانلود كرديم رفت خوبه.حسين استيري چجوريه.اگه خوبه فرداشب اونم دانلود كنيم(sm2)
- (sm50)
مجموعه «نگار» از علی سورنا، ۲۶ اسفند ماه منتشر خواهد شد.
کچل قهوه ای شد! اولین خمپاره!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخص بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عنتر پررو شده بود، نمیدونم روچه حسابی اینو اینقدر پررو کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این ویروس چیه افتاده به جون مردم (sm3) چند روزه سرم درد میکنه بدنم درد میکنه گلوم گرفته درد(sm81) ....آب دهن قوت میدم درد میکنه (sm74)
من آن مرغ سخنگویم که در خاکم رود صورت
هنوز آواز می آید که سعدی در گلستانم ... (sm50)
کلا ماجرای اینا عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه چرا انقد به این بها داده ، اینهمه حرفای الکی واسه خودش زده از کنسرت گرفته تا آلبوم ، و رفتارای بچگانه سر بزرگتر بودن اسمش (sm2)
خدا رو شکر بالاخره یه چیزی گفت.کچل ریده بود به اعصابمون.یه جور مصاحبه کرده بود انگار فرید زولانده داره به یه تازه کار مشاوره میده.نقل قول:
ای ولا بابا من فک کردم این تک آهنگه (sm2)آلبومه پس دانلود مکنم (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان استاد و دوست عزیزم ، هر کاری میکنی بکن فقط هفت تیر نکشنقل قول:
من دیوانه ی هفت کشی کلینت بودم هستم خواهم بود (sm1) نکش هفت تیرو که من غش میکنم (sm120)
به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه است
به بندی تر نخواهد داد هرگز جان آزادم ... (sm50)
(sm19)
یک یا دو سال دیگه خاطره میشه کلا ... (sm120)نقل قول:
یعنی دیشب جیگرم حال اومدااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد و دوست عزیزم جلیل جان ، یه شعر توپ بزار واسم از تنهایی در بیام :))
شکوه از چرخ ستمگر بکنم یا نکنم (sm171) میخوای بکن میخوای نکن (sm120)
دقیقا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال پیش که اونطور اخراج شد چلسی حذف شد دیشبم که خودش حذفشون کرد (sm118)(sm127)
کاستا بدون توپ از پشت زدش خودش مصدوم شد (sm2)
شوخی میکنما
آخر سالی دل چرکین نباشین از ما
جان بچم اگه قصدی از گفتن بعضی حرفا داشته باشم داشته دارم داشته بودم
فقط میخوام فضا عوض بشه همین
بابا اسی بسیار مهلبون با نمک و بامزه شده و همه ی شما عزیزان را دوست دارد
ایشالله در سال نو کدورت ها فراموش بشه و البته منم از تنهایی در بیارم
با عرض ارادت های فراوان
کوچیک همه دکتر مهندس بابا اسی ( حَفَظَهُ الله نفسَه ُ الزَکیه )
(sm54)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانال شعر باحال توی تلگرام
سلااااااااااام(sm2)
(sm81)من مانده ام تهنای تهنااااااااااااااا
من مانده ام تهنا میا سیل تنها حبیبم آی حبیبم سیل تنها
(sm74)
تنهای بی سنگ صبور
تاپیک سرد و سوت و کور
توی فروم الی که نیست
موندیمو اسپم چاره نیست
(sm74)
به جون تو تنهایی بد دردیه بد دردیه بد دردیه (sm81)
مثه یه درخت لخت وسط بیابون موندیم تنها تهنای تهنا (sm81) ای خدا چرا تنهایی چراااااااااااااا آی ننه ننه ننه (sm81)
سیر صعودی تا سقوط... (sm50)
بگو که دوستم داری.مستی رو باز بهانه کن(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما مخلصیم مهندس (sm10)
(sm50)
این چه آواتاریه دیوث ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ها متفاوته(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریکه بابا بیشتر من فک میکنم واسه مسخره بازی اینو گذاشتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]