یار مرا ... (sm81) (اوج گرفتن های شهرام ناظری ... (sm88))
نمایش نسخه قابل چاپ
یار مرا ... (sm81) (اوج گرفتن های شهرام ناظری ... (sm88))
بخدا من یه چیزی میگم قبول کنید این فغانی سر ذوب آهن رو میبره
نمیخواد قسم بخوری قبول میکنیم(sm120)
به به عجب اوج صدای رحمتی داره گریه میکنه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیدجلال (sm118)(sm118)(sm118)(sm118) برگشت به خونش
چند وقتی لنگی ها آروم شده بودن باز از تو غار اومدن بیرون (sm2)
یار مرا به به میدونم میسوزه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستقیم اخراج داشت به جون خودم
سیدمهدی رحمتی (گل به خودی(sm2)) (پنگوعن (sm19))
رحمتی هیچ تقصیری نداشت
پنگوئن(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل سک دارن میارن
گل فوقِ تخماتیک
یه تیرک . یه گل خالی جابر نزد
خدایش یه کارت باید به حنیف میداد یه قرمز به مجیدی اینم بگو دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال 4 تا میخوره
از عمد نزد که قرمز داشته باشه . اتفاقیم نیوفتاد . همون بی احتیاطی بود که زرد داشت
عمد غیر عمد نداره که بازی خطرناک یعنی قرمز
یعنی استقلال آورد ها خدایش عجب قیچی بود
ما که بازیو نمیبینیم اما خدا کنه بعد بازی با داوری حق تیمی خورده نشه.همون طوری که حق ما رو خوردن وگرنه ما جای ذوب بودیم.(sm3)
امیر امشب بهترین ها داره یادت نره
به واالله فغانی یعنی داره سر میبره(sm3)
کمتر تَف بده باو
اون خطا بود اخه خدارو شکر کنید 10 نفره نشدین دوتا موقعیت داشتین درست حسابی این اخریشم فغانی دو دستی تقدیم کرد
دنیا هم چاوشیست هستش(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس میگم بریم فوتبال ینی برم سالن بازی کنم ..
کی میشینه بازی تخمی این آبیا رو ببینه ..
بازی پرسپولیس ملوانم در این صورت باید کامیابی نیا اخراج میشد (اونم 2 بار)
الان ملوان نیوفتاده بود
تف نده
ممر عجیجم چه شده خشمگین شدی ..
فوتبال(sm3)
اوف کالبد شکافی کنی ما باید با استقلال بازی میکردیم نه ذوب اهن
دیوث من چه بدونم بگو سالن داریم اخه تو با اون شکمت فوتسال بازی میکنی ؟ اونم تابستون میرن سالن اخه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحیم شهریاری (sm3)
شکمم .. (sm77)
کدوم شکم !?؟! (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه چیز میدونم میگم دیگه(sm2)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گزارشگر فانیه(sm2)
یه سیلی خوردم بخاطرش(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم این داور میرنه به ذوب باورم داشته باشین
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]