اینجور ک از لحن صحبتهای شادمهر تو اینستاگرام پیداست میخواد ویدئو ها را قبل آلبوم بده بیرون و این یعنی نصف آلبوم تکراری میشه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجور ک از لحن صحبتهای شادمهر تو اینستاگرام پیداست میخواد ویدئو ها را قبل آلبوم بده بیرون و این یعنی نصف آلبوم تکراری میشه (sm81)
ویدئو کلا یه چیز الکیه باید انرژیشو رو موزیک بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا هرپی می شه می گن خب یک کلیپ هم بسازیم. شادمهر هم نقش نخودی فقط می آد رد می شه. (sm25)
اصلا چیز عجیبی نیست
مطمئنم همه ویدئوها با فاصله بسیار کم و البوم هم همزمان با اخرین ویدئو میاد
خیلی خوبه هر دو سه روز درمیون یه ویدئو ببینیم(sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینجوری اصلا خوب نیست...ی ویدئو قبل از آلبوم بیاد بسه بقیش بعد از آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم برگشتیم سر خونه اول چهارتا ویدیو بعد البوم.از این بدتر نمیشه!
بکوب بر سر و سینه (sm60)
اشتباهه محضه اگه هر4تا قبل آلبوم بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
حرف شادمهر دوپهلو بود.معلوم نیست اول آلبوم میاد بعد ویدئو یا اول ویدئو بده آلبوم
اول ویدئو بعد آلبوم بعد باز ویدئو
هرجوری میاد بیاد فقط بیاد
البوم تقدیر هم 8 قطعه بود یادش بخیر
میشه تک تک با هم مقایسش کرد
شما ک گفتی 20م ویدئو پخش میشه ب نظرتون نباید تا الان کامینگ سون میومد واسش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
SHADMEHR AGHILI NEW ALBUM 2016
TAJROBEH KON
EXperience it
ب عمه منبع موثقت سلام منو ابلاغ کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)Shadi Stories
(sm81)هیچ ویدئویی برا من اون دختره تو تقدیر نمیشه
آیا گفتی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من از روز پخش آلبوم خبر دارم اما گفتن نگم...!! خیلی دوس دارم بگم اما فکر کنم اگه بگم لو بره تابلو میشه کار من باشه....خخخ.
منتظر یه طوفان از استاد باشید.
عه چه جالب منم خبر دارم که کی البوم میاد بگم دیگه سورپرایز نمیشین
منم میدونم ولی میخوام ریا نباشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm59)(sm59)
جالب اینجاست منم میدونم (sm128)
خوده شادمهر هم نمیدونه البوم کی قراره پخش شه
من میدونم مسعود بهداد و احسان کم پیدا (sm2)
Shadmehr New Album 2016
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شعری................
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ادامه شعر بالا یه طرفدار زیر اینستا شادمهر گذاشته متن شعرو به صورت کامل پس اینم میدونه البوم کی میاد (sm128)
تو اون روزا که تنها مونده بودم
غریبه ها به داد من رسیدن
(sm50)
به منم بگو بشیم 5 نفر قول می دم به شادمهر هم نگم (sm2)نقل قول:
عکس باز نمیشه .میشه خودت کاملشو بنویسی بذارینقل قول:
بیت اول شعر مونا برزویی که از آلبوم حذف شد...
من به تو دل بستم تو به یکی دیگه
آخه این دل راز عشقش رو به کی بگه
آقای منبع موثق امروز 15م بود ب گفته شما 5روز دیگه باید ویدئو بیاد(sm120)نقل قول:
به یاد خاطراتم که میوفتم . میبینم زندگی بد بوده با من
منو تو سختی ها تنها گذاشتن . اونا که مدعی بودن باهامن
همونا که ازم خواستن بمونم . برای رفتنم نقشه کشیدن
تو اون روزا که تنها مونده بودم . غریبه ها به داد من رسیدن
خودت که خبر داری چرا میپرسی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سکرته اگه بگم پشیمون میشه مثل حواست نیست . دیگه پخشش نمیکنه(sm59)نقل قول: