اول من (sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول من (sm134)
همینی که نوید گفت (sm19)
شب همتون خوش(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه مجی توام رفتی لالا؟ (sm50)
شبت خوش (sm176)
بریم حکم
استاد بی بدیل سبک گشادیسم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بِخِر (sm134)
مرگ بر ک-و-ن گ-ش-ا-د
بریم بخسبیم... شبتون شیک (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: گوش دادن به صدتی ابی در آهنگ "حبس" پیش از خواب واجب است (sm91)
(sm50)
من خوابم نمیبره خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابادانه؟نقل قول:
آبادان که دریا نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط samyar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
مجی چه زود بیدار شدی :|
مجکل داره؟؟؟؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس بچه با کیفیت پیدا کردی؟؟؟(sm25)
نقل قول:
نه نداره ولی گفتم تا لنگ ظهر می خوابی (sm70)
:|
البته این رو باید در نظر گرفت که با لگد بیدرام کردن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوش جونت(sm70)
از طرف من بوسش کن اونی که لگدمالت کرده رو (sm19)
نقل قول:
باوشه....(sm54)
میگم میخوای از سری بعد خودت بیای.....
بیشتر بهت میچسبه ها(sm70)
نقل قول:
دوری ننه (sm54)
بگو همون طرف کارشو ادامه بده (sm70)
به خواطر خودت گفتم ...نقل قول:
وگرنه که طرف خودش بلده ....
نیازی به گفتن نیس(sm59)
ایمضام شیطور شده بچه ها؟
از دیشب دارم روش کار میکنم (sm172)
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی pirana به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد. :|
به جای این که توی گوگل تایپ کنید یه سره این ادرس رو بزنید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (برای اینکه سایتش فیلت*ر بود )نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm83)
(sm155)
منظورم این بود اینا ابادانین :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد داداش ابادان همه چی داره
اون موقع که تلفن نبود اونجا موبایل داشتن دریا که هیچه(sm70)
پستهای قبلی که چند وقت پیش گذاشتیم مطالعه شود (sm70)نقل قول:
شایدم شیرِ کلا بی خایــــه تشریف داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)
مجبورم کردی فلش پلیرمو آپدیت کنم ، خیلی وقت بود میخواستم آپدیتش کنم حالشو نداشتم ، خدا خیرت بدهنقل قول:
تا باشه از این کارا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مچکریم که باز هم شیلتر شکن که باز میشه سایت باز نمیشه
مراسم خواستگاری !!
پدر عروس : آقا داماد چیكارن ؟
پدر داماد : ایشون میتونن تو شرایط فعلی كشور زنده بمونن !!!
پدر عروس : هزار ماشاالله ، مباركه
' دختره پست گذاشته :
شما که برف میبینید ذوق میکنین
اگه منو ببینین چیکار میکنین. :|
منم کامنت گذاشتم :
راس میکنیم
طبق معمول بلاک شدمo_Oشانس ندارم من...
امریکا هیچ گهی نمیتونه بخوره
کلی ازش فیلم ســـ.وپر دارم
قدم کج ورداره همشو میزارم تو اینترنت
مرگ بر امریکا
- فرزندم یه سیب داریم قیمتش ۱۰۰۰۰ تومانه.اگه قیمتش رو ۹۵% کاهش بدیم چقدر میشه؟
- آقا میشه ۲۰۰۰۰ تومان!
محاسبه به شیوه ایرانسل
ریاضیات_جدید
بزرگی را گفتند چه میکنی؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فرمودند... فقط بیوه...!
بزرگوار خیلی حـــ.شری بودند
انقدر خیر مردمو نخواه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زن ابوذرخیرخواه (باطری سازی محل)
حتما تو نباس بشناسیش که!!
مفت کش کیست...؟!
کسی که نه تنباکو بار میذاره,
و نه ذغال میذاره و میچرخونه,
موقع چاق کردنم میگه سرم درد میگیره به خدا...
وقتی چاق شد انگار پستونک بچگیشو دادن دستش دیگه نمیخواد پس بده...!
دارین شما هم از این موجودات موذی و خطرناک....؟!
از پیرمردى پرسيدند:
چرا ناراحتى؟
گفت:جاسيگاريم شکست
گفتند مگر چه قدر قیمت داشت؟
گفت به قيمتش نيست...
"تمام جوانيم را
در آن سوزاندم"..
يبارم با ماشين شاسي بلند دوستم رفدم سر قرار
دختره گفت ديــوث مايه داري ها
گفدم نه بابا ما مايه نداريم ولي تا دلت بخاد خـــايه داريم خخخخ
خوشش اومد از حرفام
تو همون ماشين 3 بار کردمش
فرداش کات کرديم دختري که تو قرار اول بده بدل نميشينه ميدونين چي ميگم عشق و احساسات پاک هميشه واسه من ملاک بوده
به دوس دخترم گفتم بیا خونمون مامانم میخواد دست پختتو بخوره... گفت به مامانت سلام برسون بگو من پـــ.ریودم! :|
خیلی بد اوضاعی شده اصن اعتمادا ازبین رفته هااا
ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺍﻳﺮﺍﻧﻪ ﻛﻪ:
ﺩﺍﺭﻱ ﺯﻳﺮِ ﺑﺎﺭِ ﻣﺸﻜﻼﺗﺖ ﻟﻪ ﻣﻴﺸﻲ ﻣﻴﮕﻦ ﺑﺮﻭ ﺧﺪﺍﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﻛﻦ ﺳﺎﻟﻤﻲ
ﻣﺮﻳﺾ ﻣﻴﺸﻲ ﻣﻴﮕﻦ ﺧﺪﺍﺭﻭﺷﻜﺮ ﻛﻦ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﻱ
ﻣﻲ ﻣﻴﺮﻱ ﻣﻴﮕﻦ ﺧﺪﺍﺭﻭﺷﻜﺮ ﻣﺮﺩ ﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ !!