- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm149)
در روو
(sm331)
قلب بعضيا بوی بارون میده ، اینقدر که توش ابریه...
(sm50)
(sm331)
اه اه اه لنگ رو آوردن وسط (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافعامون فورواردن، خدا ب داد داچعلى برسه(sm120)
الان دعامى کنه داچعلى ک آبرومندانه ببازه(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
میبریم ترکیب عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت شرمنده ابراهیم جان . (sm1)
می خوامت (sm19)
فرامرز آصف (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه ترکیب عالی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
با خیالی آسوده بریم فیلم ببینیم(sm27)
حیف شد.اگه میبردیم اختلافمون دو رقمی میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله
از اتاق فرمان اشاره میکنن اختلاف هنوزهم دو رقمیه
(sm30)
ما که بخیل نیستیم ایشالا بعد از سالها انتظار لنگ قهرمان میشه(sm2)نقل قول:
(sm131)(sm131)(sm131)(sm131)
نقل قول:
داداش مدرک فوق دکترا هم داشته باشی بازم سربازی حالا هر درجه ای هم که بدن، فقط یا برو معاف شو یا امریه بگیر وگرنه چونت پارس.
معافی نمیدن لامصبانقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید 50% ناقص باشی تا معافی بگیری (sm120)
تو فکر امریه هستم
نقل قول:
آره حتما امریه بگیر من خودم لیسانس با درجه استوار 2 هم نگهبانی دادم هم کار قضایی کردم هم پرونده بردم دادگاه کلا آچار فرانسه پاسگاه بودم چونمو پاره کردن البته من نیرو افتضاحی بودم(sm54)
چشم ... امیدوارم که با ما سخت نگذره و پاره نشیم (sm25)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که مشکلی پیش نیاد(sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm51)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
آره بایدم بخندی مرتیکه ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
صادق کم بود تو هم اضافه شدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل مستندای خفن جنگ جهانیی هستی صابر؟ این کشف جدیدمه!!! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش پیداش کرده بودم اما کیفیت خوبی نداشت و زیرنویس نبود اما الان فول اچ دی !!!!
26قسمت و بالای 50گیگه و لی فوق العاده ارزشمند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بودن که هستم ساسی !
ولی الان 2 تا مشکل دارم :
اول حافظه نه دارم !
دوم سرعت دانلود 200 کیلو بایت دارم !!!
که احتمالا جفتِ این مشکلات هفته ی آینده با خرید مودم ایران سل و هارد 2 ترا حل میشه !
لینکش رو اگه داری برسون ! (sm118)
ایوالله(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من سرعت دارم
اما حافظه ندارم و باید پاکسازی کنم تا جاش بدم!!!(sm50)
و مشکل منم هفته ها حل نمی شه چون پول ندارم هارد بخرم(sm50)
اینم لینک تقدیمت(sm127)
نقل قول:
درست میشه ! (sm50)
فیدات (sm19)
ام شب رفتم سالن فوتسال بازی کنم توپ خورد توی صورتم ، بعد عینکم دماغم به . . . داد (sm81)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا صابر چرا با عینک بازی می کنی خوو(sm50)
نقل قول:
خب چشمام نمی بینن برار (sm74)
تو عینک نه داری !؟
تو عکس منو دیدی !؟ (sm128)