حســــــــــرت را در چشمانه دختــــــــــری دیدم کـــــه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کانــــــــــدوم رو کی.ره دوســــــــــت پسرش لــــــــــق میزد
نمایش نسخه قابل چاپ
حســــــــــرت را در چشمانه دختــــــــــری دیدم کـــــه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کانــــــــــدوم رو کی.ره دوســــــــــت پسرش لــــــــــق میزد
به دوستم پیام دادم بیا بریم هیئت!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
جواب داده” سیرم نمیام”:?:?:?
اصن اعتقادا از بين رفته والا
حسین ﺩﺭ ﻣﻴﻮﻩ ﻓﺮﻭﺷﻲ ﭼﺸﻤﺶ ﺑﻪ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﺗَـﺮَﮎ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺮﮎ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﮐﺮﺩ ! ﺁﺧﻮﻧﺪﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻧﺠﺎ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ، ﺑﺎ ﺗﻨﺪﯼ ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺷﻤﺎ ﻛﻨﻢ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﻤﻴﺸﻮﻳﺪ؟ ! حسین ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﭼﺸﻴﺪﻥ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﯿﺮ، ﺍﺷﻜﺎﻟﻰ ﻧﺪﺍﺭﺩ
سلااااااااااااااااااااام دوستاي گلم صبحتون با كمي تاخير بخير و خوشي( دلم نمياد بگم ظهر بخير)(sm30)(sm30)
دوست عزيز( با عرض شرمندگي اسمتون رو فراموش كردم فكر كنم فرهاد بود )نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور كه فرمودين در اين رابطه سخن بسياره و من فقط به اين بسنده ميكنم كه با فرمايشاتتون موافقم...(sm10)
سلام مامیییییی جونم(sm134)خوبی؟ خوشی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت خوبه مریض نشدی که؟ اخه الان لنگه ظهر چه به صبح بخیر وقتی تا دیر وقت بیدار بمونی همین میشه دیگه من از نماز شب بیدارم دارم عبادت میکنم (sm128)
میدونم به داشتن چنین دوماد مومنی به خودت میبالی (sm2)
راستی نهار چی داری؟ سفره پهن کن که امدم(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامي فدات (از خودم مايه نذاشتما مادر زن آيندتو ميگم )(sm2)
تو هفته يه روز ميتونم بخوابم اونم به من نميبينين هر روز 6 بيدارم خب(sm74)
ناهار ماكاروني دارييييييييييييييم (sm19)
این ترانه نیست مراسم شب بدرود ... (sm81)(sm118)
نوش جان (sm19) ما که املت تن ماهی خوردیم با نون یه هفته پیش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن وصیعتم شرح مصیبت است
بی روضه کربلاست
شلیک کن رفیق ...(sm81)