برو soft98.ir اونجا توضیح داده که
نمایش نسخه قابل چاپ
برو soft98.ir اونجا توضیح داده که
gq. با ga. رایگانه ، تی کی پولیه بقیه هم نمیشه استفاده کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین الان ml رو ثبت کردم رایگان بود که برای 1 سال ثبتش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه. لینکشو بده من از اونجا ادامه بدم . چی سرچ کردی اون اومد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اسم تو سرچ کردم اومد حتما به خاطر اسممه اوکی شد مرسی مرد
چاکرتیم داداش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک شد ! (sm51)نقل قول:
KMSpico-v10.2.0-Portable
... (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این 2 تا چرا اینجوری شده ؟ هر چقدر ویرایش میزنم بازم برمیگرده حالت اول (sm54)
وقت کردی بعدا اینارو هم مستقیم کن
چش رنگیه(sm135)
گفت باید 30 تا بخوری.عادی گفتم در روز؟خندید(sm120)
10تا داد گف روزی یکی.یکی هم مجانی داد(sm120)
بعد گف اسم عطرت چیه؟گفتم نمیدونم.یکم رو دستش زدم.گفت منم برم بخرم(sm120)
(sm135)
بنده خدا مهدی چقدر بابت آلبومای پارس ویدپو ضرر کرد اونم با کیفیت پایین .... (sm25)
کافیه که آیتونز خبردار بشه اینایی که گذاشتی با کیفیت اصلی میاد اینجا همه رو برمیداره جایگزین میکنه (sm2)
1000 تومن تورو میده 30 تومن (sm2)جالب اینجاست بعضیا میگن 500 تومن 1000 تومنم زیاده (sm30) گیر چه آدمایی میفتیم (sm2)
تخفیف بده مشتری شیم ها .....(sm3)
دیوث تو که میگی بیکارم این همه پول از کجا میاری دی وی دی میخری (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو پسره که خودمو از پنجره پرت می کنم پایین شب عیدی خونواده رو داغ دار می کنم ! نگو که پسره! نگو !(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پسر باشه مگه چشه ای جووووونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه قبلا کار میکردما (sm70)بعدشم منظورم دی وی دی نبود که .....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه جنس مخالف آفریده شده واسه ما ! حیف بلا استفاده بمونه (sm74) تو استفاده نکنی یکی دیگه می کنه (استفاده) (sm74)نقل قول:
چوب تو کوووننن خالی بند (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره.پسره پاییه(sm2)از همون ابتدایی هم پسرا رو انگول میکردم(sm2)تو کیونم عروسیه.امشب نمیتونم بخابم(sm2)جمعه بعد دوباره میرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ اینم حرفیه(sm59)نقل قول:
آقا نکن این کارو جنس مخالف برای منو تو هستش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو اون حلقت ...من کلا 7 تا اورجینال گرفتم که 3 تاش اومده 4 تاش تو راهه .....بقیه کپی بوده به غیر از هایده و لایف منصور . فراری. که اینارو یه خورده گرانتر خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا بود مث کلتکس و شهره و سیاوش قمیشی و معین و ویگن و .... دونه ای 2 تومن (sm59)
(sm2)
چه ربطی به حرف من داشت من در کل گفتم(sm77)نقل قول:
گفتم در کل بدونی همه رو که اورجینال نگرفتم که ..... فقط 7 تاستنقل قول:
تازه 45 تومن میخوام بدم 7 تا دی وی دی رنگارنگ نسخه 35 میلی متری بدونم تگ و آرم (sm81)
تو ویندوز 10 ایناش آبیه قشنگه (sm120)
دیگه خز شده(sm2)نقل قول:
(sm51)نقل قول:
(sm128)
- (sm50)
(sm169)
اشترم
اجرپاره(sm2)
(sm2)(sm2)
اینکه میگن محسن چاوشی از اجرای این پسره تو استیج تعریف کرده الکیه یا نه ؟
یه چند جا کامنت خوندم گفته اینو چاوشی
(sm2)
اقا میخوام یه کار بهتون تقدیم کنم،فقط گوش بدید و بترکید از خنده(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
یه هیپ هاپه توپ(sm2)(sm2)