خب ثبت نام کردی روش بسته اینترنت زدی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب ثبت نام کردی روش بسته اینترنت زدی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته شبانه تا ی هفته پیش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون معرفی دوستان ایرانسل خوب بود ..1گیگ بود بعد ی بسته بسته 500تومنی می خریدی نامحدود می شد
راستی الان 3تا 9 صبح همراه اول فعال شده؟ کمترین بسته ی ماهه رو بگیرم فعال می شه درسته؟
آره بسته ی پاییزه ستاره 100 ستاره 2 مربع بگیر فعالش کننقل قول:
رایگان هستش
از این که همش باید این آدم بهم ریخته رو از همه قایم کنم خسته شدم... :)
هنوز پرده سینما هستش فکر کنم یک ماه دیگه با کیفیتش میاد الان کیفیت پرده فیلم اومده که به درد نمیخوره
چه خبره 20 صفحه من چجوری بخونم (sm81)
صب دانلود کردم امشب میبینم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا 5 مین زر نزنید من برسم...