مصاحبه با تجربه رو نزاشتید؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
مصاحبه با تجربه رو نزاشتید؟(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)(sm70)
لدفا وقت این آهنگا رو بیش تر کنید ! (sm59)
منم یکی دارم خیلی فاز میده.خونه خالی صدا رو اخر کنی(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل و مهدی هر چی دارین رو کنین ! (sm2)
حاله بن ندارم جونه اشترم(sm2)
آره حالا که فکرش رو می کنم می بینم این یه دفعه رو راست میگی ! (sm30)
(sm2)
من تو رو امشب میکنم نقاشی(sm2)دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm74)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89) این چیه (sm89)قبلی که بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم قبلی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابری دمت گرم واقعا درد و بلات بخوره تو سر این سینجول قرمساق (sm2)
نوکرم ! (sm19)
اواتارت همون که سیگار دسش بود عوضش کردی چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانوم شلخته چیه گذاشتی قبلیو بزار
(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(s m89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm8 9)
خاکتم به مولانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بابا نزن تو گوشم (sm2)(sm81)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm162) حالا شدی هادی خوشکله خودم (sm2)نقل قول:
دستتو بکش از روپام ...خودتو نزن به اون راه (sm2)نقل قول:
صابری تو کدوم سایت بهتره فایل 400 مگ آپ کنی ؟ آخه لامصب آپلودبوی خیلی گیر داره 10 باره زدم یا تا 90 میره فرت میشه یا تا 35 (sm1)
این اواتارت خیلی خیلی خوشکله 20 حالا با کلاس شدینقل قول:
فقط بزار باشه حالا حالا ها عوضش نکن . حس خوبی داره
(sm2)
آخه رسول منشی دیوث چشماش خطرناکه چش هیزه (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
(sm173)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)( sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(s m108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm 108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm108)(sm1 08)(sm108)(sm108)(sm108)(sm2)
این چش هیز بودن ما آخر کار دستمون میده پری روز دکتر بودم پیش منشیش یه سوتی بدی دادم خندش گرفت (sm2)
(sm2)تو فکر کنم کلا به منشیا حساسیت دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فحش راننده تاکسی به من
از متلک جنسی من به زن
از بوق ممتد و بی اختیار
از هرزه گاز یه موتور سوار
از آب میوه و طعم اسیید
احساس رخوت و دردی شدید
در مهره های کژ تو کمر
از این دم و بازدم بی ثمر
احساس خوب کمی خودکشی
یا سیم آخر و آدم کشی
اعدام این زن زیر پتو
با طعم خوابیدن از رو به رو
خط روی ماشین همسایه ها
تعقیب روز و شب سایه ها
هر شب تجاوز به یک خاطره
از هم دریده شدن یکسره
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا
سیل عرق زیر این روسری
چشمان هیز دو تا مشتری
تشویشم از خشم تند پدر
عاشق شدن زیر خط خطر
آتش شدن زیر حجم تنت
با بوی تند پس گردنت
سنگینی چشم تو روی من
آثار چنگ تو روی بدن
در جنگ مغموم دیوانه ها
آوار معصوم این خانه ها
در پشت لرز لب سرخ من
این بوسه را با تو آتش زدن
رویای بیهوده بوسه ها
ماهی شدن پیش این کوسه ها
با سوز در سوگ تو سوختن
در حکم یک نعره لب دوختن
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا
آخرت آهنگه ! (sm50)
انصافا خوشگل بود ! (sm173) بنده خدا داشت از تو کشو چیزی برمیداشت پاشو باز کرد منم چشمم رفت لای پاش دید دارم نگاه می کنم خندش گرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه اوه!!!!
برو خدارو شکر کن نزده زیر گوشت
نیشش رو تا بنا گوشش باز بود بزنه زیر گوشم ؟؟ حرفا میزنیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ریدم تو اون مغزت خب اون دلش بوده یه دست میبردی (sm2) حداقل یه شماره میدادی خاک تو سر احمقت آبروی هرچه پسرو بردی (sm2)نقل قول:
(sm172)
حسرت بخور حل نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اخلاقش اینطوری بودهنقل قول:
واسه من یه بار یه چیزی پیش اومد بدجور داشت سه میشد
البته هیز بازی نبوداا
ولی دختره قه قهه میزد همه داشتن نگاه میکردن بدجور
دیوص دو دقیقه قبلش داداشش هم اونجا بود بعدشم مطب دکتره یه منشی دیگه هم داره ! بعدشم حالا اون یه خنده کرد من باید پررو بازی دربیارم (sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نه باو بنده خدا دیگه یه خنده ای کرد منم ریدم به خودم وقتی دیدم نگام میکنه (sm2) هول شدم اساسی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 10 ام شب !؟ (sm77)
الان میرم توی کارش ! (sm118)