افکاری واقعا یه استاده بزرگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افکاری واقعا یه استاده بزرگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله .. منتظریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها مقلد شادمهر که من خیلی دوسش دارم
عالی و بدون حاشیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق نکن به نظر من یکی از بهترین کار های سعیدی بودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر یک کار توی اون لول باشه نظر همه در موردش تغییر میکنه(sm19)
یعنی قراره اگه آهنگ شادمهر عقیلی در سطح و اندازه ی آهنگ احمد سعیدی باشه ما جشن بگیریم؟ چقد سطح توقعمون اومده پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ داریوش اومد واقعا لدت بردم چقد ترانه و ملودی و تنظیم قوی و فاخر بود درود به داریوش عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید یه چند بار دیگه گوش کنم تا نظر قطعی مو بدم .. اما همون بار اول نظرم مشابه نظر توئه ..
با شنیدن این کار و موسیقی داریوش تقی پور یه بار دیگه باید تکرار کنم موزیسین های نسل اول پاپ اکثرشون کار درست بودن و با استعدادنقل قول:
تا وقتی تنظیم کننده اختصاصیش میلاد هاشمی باشهنقل قول:
شاعرش ایمین
اهنگ سازش پارسیان
چه توقعی میشه داشت ؟به مراتب اون کار فرق نکن از خواب خوش بیشتر به دلم نشست
کاش حداقل با سعید زمانی کار کنه اون تنظیم کننده بهتریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)