مردی که اشک نریزه آدم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مردی که اشک نریزه آدم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پارازيت دارم شديد
من رفته بودم نمایندگی ایران خودرونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خانومه ماشین پذیرش میکرد
کارارو انجام داد برگشت به من گفت حاج اقا یه دونه از اون شماره ها رو بردار بریم!
به من گفت حاجیییییی!!!!!!!(حادثه ی اون دوتا جوون و حادثه منا هم رخ داده بود)
من اروم گفتم حاجی نیستم!
یه نگاه کرد گفت ایرادی نداره فقط اگه زیر دست و پا له نشی!
من گفتم حالا باز ریز دست و پا له بشی خوبه!!!!
یه مکثی کرد دوزاریش افتاد ! جوری میخندید که همه تو نمایندگی مارو نگاه میکردن!
پهن شده بود رو میزش!
مديربرنامه
اين مردك تيستو برام خواب و زندگي نذاشته هرشب زنگ ميزنه گريه ميكنه ميگه بيا فيت بديم(sm2)
چی شده میلاد انگار کرکو پرت ریخته . گلت پر شده دیگه قیلون نمیکشی ترانه نمیسرایی (sm146)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه ميخوام ويندوز عوض كنم شايد درست شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره باو خداییش ضایع است حالا این دختره حرفه ای عمل کرد کسی نفهمید خداروشکر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با زیدش کات کرده تازگی ها شیش میزنه و توهم برمیدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم رو کالوین هریس کار میکنم تا ردیفش کنم بیاد یه دارکوبی بزنه برات و بره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ندارم (sm25) آخر شب میام در خدمتتون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اين كالوين هريسه چوني هم نميدونم از كجا شمارمو پيدا كرده هي اس ميده اونم ميخواد يه كاره مشترك بديم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو سوزان روشن یا شقایق گوش بده شاید حوصلت اومد سرجاش(sm2)نقل قول:
ن دیگه منم شوخی کردم ولی حداقل تو یه موقعیت شماره رو میذاشتی رو میز ....برادرش چه میفهمه ! اصلا تمام منشی ها کارشون همینه شماره هم از طرف میگیرننقل قول:
وقتی که بخواد نوبت بگیره آدم فقط میگفتی خوشحال میشم اگه تماس بگیری یا درشرف ازدواج ام دوست دارم همسر آینده رو خودم انتخاب کنم اولش باهم آشنا بسیم
یه خورده خالی میبستی ! (sm2)
کسی مصاحبه ی کامل صفاریان با بیست و سی رو داره ؟؟
(sm162)خدمت از ماس . فدات بوس بوس منتظریم . ستاره بچینی (sm2)نقل قول:
اون سطحش خیلی پایینه فقط به درد دارکوبی زدن میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکریلکس هم به من یه وعده هایی داده
اولا ریدم تو نقل گرفتنت دوما ریدم تو قوه ی تخیلت (sm2)نقل قول:
نقل قول:
من تازگیا همش توی این سایت آپلود می کنم ! زیاد بازی در نمیاره ! فکر کنم ماله " بچه های بالاست " !!! خخخ ! (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابوالفضل (sm30) قاطی کردم اصلا امروز با این یکی شد دوبار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ارمينمووووووووو ميخواممممممممممممممممم.بي� �رش.يه دور هم باهاش ميريم تو پستو(sm50)نقل قول:
شاید که برگردی
شاید که پیدا شی
شاید که آغازی در انتها باشی
تمامه دیروز و پی تو میگردم
کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ... (sm165)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره تازه لینک مسقیم هم میده
آخی نازی (sm51) فدات شم ای کاش خودم دختر بودم خودم میومدم بت پیشنهاد میدادم(sm2)نقل قول:
اونم یکی از اون بدبخت هاستنقل قول:
باشه تست میکنمنقل قول:
راستی آپلود دات آی آر هم خوبه ؟
اون شكلك خنده بود چرا سيگار شد(sm2)نقل قول:
آره امیر منتظرم اجرای هنگامه شروع بشه ! (sm51)
گرفتی مارو اینکه سقف مجازش تا 100 مگه (sm98)نقل قول:
رسول منشی دیگه تکرار نشه توهینت به هادی جونم . نمی بخشمت سخت تنبیه میشی (sm2)
به این نوع نقل ها میگن نقل تکمیلی خب حالا باید واست تعریفش کنم (sm2)
نقل تکمیلی چیست : به نقلی که برای کامل کردن کامنت قبلی توسط شخص کامنت گذار از پست خودش گرفته میشود میگویند نقلی تکمیلی (sm2)افتاد 3 نمره
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
صابر ريسيورت چيه
(sm2)
(sm30)
نقل قول:
الان امیر تو دلش میگه نگا توروخدا این کوسخلارو (sm2)نقل قول:
مگه میخواد عمل زیبایی کنه که حواسش پرت نشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بز! اون گذاشته رو ضبط ديگه چه ربطي به حواس پرتي داره؟(sm2)نقل قول:
تقصيره منه ميخواستم بهترين كيفيتي كه ميشه ضبط كردو برات رديف كنم
تیکه انداخت (sm2)(sm70)نقل قول:
خطر دیوث امیر تا الان 3 تا کار واست زده سایت چرا دی وی دی رو واسش نگرفتی نمک نشناس دیگه پشت گوشتو دیدی پخش کاراتم میبینی (sm2)
(sm30)(sm2)(sm70)
عزيزم كامران تو خف رو ببوسي خيلي خوب ميشه.(sm2)
صدبار گفتم در رابطه حرفه اي من و اشترم دخالت نكنيد اينم دفعه صد و يكمي(sm2)