الی این ک.یون فسقلی کیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی این ک.یون فسقلی کیه؟
لانا دل ری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستن
منم زیر 32 پیدا میکنم برات ولی اگه 2 باکس ندی میکنمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نویسنده هاش فرق داره وگرنه زیاد فرقی نداره ! اکثرا همین عربی سفید رو پیشنهاد می کنن من خودم عربی سفید گرفتم + اون دی وی دی که گفتم (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تغییرات داشته مخصوصا پیش دانشگاهی ! به نظرم فقط مبتکران بخری بسه نیازی به کتاب درسی نیست ! توضیحاتش کامله (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زیر 32 پیدا کن 2باکست محفوظهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه زیر 32 پیدا یا خود 32 پیدا کنی زود شماره و ادرس طرف بفرست ازش یه 40 _50 تومن بخرم
خلوصی داره په ..
که اینطور ..
کسی نسخه پک شیشه ای البوم خریده از سایت ایران گام ؟
چند روزه میارن؟