(sm70)(sm2)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)(sm2)(sm70)
رفتم برای آپلود ! (sm155)
200 MB (sm120)
اون البومه كاوه رو كه ميخواست پريدم رفتم براش گرفتم ولي ظهر هم گفتم الان فعلا نميتونم.از نظره مالي هم نيست منظورم
ديوث ماركه ريسيورو بگو بينيم
چقدر کسشر میگی خطر جان (sm2)
صابر تو که هر روز داری میری بازار سفارش امیرم اضافه کن به لیستت (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو يكي زر نزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم از سرعت اینترنتت بگو بخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر خطر دهنش سرویس شد بگو چیه خب مارکش (sm2)
فعلا بجا خنده ابو بريز همونجا كه ميسوزه
شبیه سینجول شدم ! (sm2)
ايكلاس باشه بايد دره سايتو تخته كرد(sm2)
بنازمت صابر (sm127) خوشم میاد تو کار خیر دستی بر اتش داری به همه کمک میکنی . صب کن یه چند تا سفارش سی دی بت میدم رفتی بازار برام بگیر (sm2)
میگه دو میلیون خرج کردم سرعتم شده 2.5 مگ والا من با مودم 50 تومنی دی لینک سرعتم 1.7 مگ بود (sm2)نقل قول:
آره با همون مودم میشه ولی بستگی به سرویست داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان می گم دست پاچم نکنین ! (sm2)
خدا خیرت بده ما هم حرفمون همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای برادر بسیجی مهدی دی سول خطر ! (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگها کم این خطر عزیز منو تو فشار بزارید گناه نداره الان چند روزه همش داره گل قالی میشماره هر چی استرس خشونت و اب داشتم رو این بچه خالی کردم(sm50)(sm2)
رسیور فقط استرانگ ...ولی آی کلاس هم خوبه کیفیت ضبطش (sm120)نقل قول:
خب کسشر میبافه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی یه دستمال بیاره میز تلویزیون رو تمیز کنه ! (sm2)
اهميتي نداره برام بخوام جزيياته سرويسمو تعريف كنم.من مشكله مجوزمو حل كنم ٢.٥ دانلودم ميره رو ٨.
باز شروع شد (sm2)
تو که گفتی آی کلاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا خداروشكر ايكلاسه دري پيت نيست دوما ريسيوره خوبيه تا ٢-٣ سال پيش همين مدلو داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی چی من !؟ (sm77)
من گفتم آی کلاس !؟ (sm74)
(sm2)
با عزیز دوردونه من کاری نداشته باش تو نمیدونی چه صداهایی از خودش درمیاره کمر واسه من نذاشته(sm2)نقل قول:
نه خطر گفت من حواسم نبود فک کردم خودت بودینقل قول:
من دوست دارم مهدی ! (sm134)
2 - 3 سال پیش هم دوست داشتم منتها نمی شناخمت ! (sm2)
يه ايراده رو مخي داره البته اين ريسيور اونم دانگله واي فايشه
آها ! اوکی ! (sm59)
ديوث اوكي يعني چي مگه اكانتشو استفاده نميكني
چقدر همجنس باز داره اینجا (sm2)نقل قول:
منظورش من بودمنقل قول: