@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب نظر میرسه اختلاف ایمین و پارسیان بالا گرفته..پخش آهنگ کشتی3 کنسل شده
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب نظر میرسه اختلاف ایمین و پارسیان بالا گرفته..پخش آهنگ کشتی3 کنسل شده
زیر پست آخر ایمین برای همدیگه زیاد لاو ترکونده بودن(سینا پارسیان_ایمین)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm37)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اژدها چیه ؟ (sm77)
مثِ همون نهنگه ک پرواز می کنه ؟ (sm110)
این ظاهر قضیست... قطعا ب مشکل خوردند وگرنه هیچ دلیلی نداره آهنگی ک این همه روش مانور داده را یهو کنسل کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسیان فعلا داره با این پرستو کار میکنه شایدم مشکلی نداشته باشن با هم فقط راهشون کمی جدا شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم شاید حرف شما درسته... ولی ب نظرم اگه مشکل نداشتند هیچ دلیلی نداشت کاری ک چند ماهه روش مانور داده و حتی تاریخ پخشش را هم مشخص کرده بود بعد کنسل کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم شنیدم کنسل شده ..اما بالاخره این اهنگ با صدای یکی پخش میشه .. چون ایمین کشتی 3 رو خیلی دوست داره و اگه سینا نخونه به یکی دیگه واگذارش میکنه اگه شادمهر میخوند به اون میدادش یا شاید پیشنهادش و داده .. من حس میکنم اختلاف بین ایمین و سیناپارسیان سر شادمهر یا همکاری با شادمهره وگرنه اختلافشون جدی نیست و احتمالا حل میشه ..سینا الان رفته تو فاز محسن چاووشی و چون باهاش رفیق شده و محسن هم تو موزیک آدم بزرگیه سینا خودشو گم کرده و از فاز شادمهر اومده بیرون .. به نظر من همکاریش با پرستو خیلی خوبه و این مسیر براش بهتره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این آهنگ تو لول داریوشه و آبروریزی نکرد و داریوش هنوز سقوط نکرده و داره نون انتخاب های درستش رو میخوره .. داریوش سبکهای این شکلی و شبیه به اهنگهای فرید زلاند رو دوست داره اما به قول تو اهنگهای اعتراضی و اجتماعی خیلی بهش میاد و آهنگهای غمگین تر بخونه بهتره .. تنظیمشم عالی بود و باید خودشو بروز کنه تا مخاطبهای جوونتر هم موزیکش رو دنبال کنن و ریسک های این شکلی که باعث افت و ضرر نشه لازمه و جزو خوننده هائیه که منتظر آلبومش هستم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه اهنگهایی که حاصل همکاری شادمهر با تیم ایمین بوده یهویی پخش شده .. اگه فردا شب پخش شد تعجب نکن .. تاریخ مشخصی ندادن اما فکر میکنم تو فروردین قطعا منتشر میشه .. فقط امیدوارم این اژدها یه وقت موش از آب درنیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]