دقيقا.اين ترجيح داد شاگرده خودش نره بالا ولي حاله سنديو بگيره.خيلي قرمساقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقيقا.اين ترجيح داد شاگرده خودش نره بالا ولي حاله سنديو بگيره.خيلي قرمساقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گفت مگه یادم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش چند سالشه خواهرش چندسالشه يه ذره تعريف كن......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه این چی می خونه رپه؟ چهارتا شرو بر میگه همش میگه نسل من، انقلاب از اینا ملت هم خوششون میاد...فک کنم اهنگا واسه سه سالی میشه با این مرتیکه ساختننقل قول:
روحانی که(sm3)
دیوث مال من تمیزه چی فک کردی (sm2).....فکس استفاده نکردم تا حالا ولی لوکسم بدک نیست ....حالا اگه فکس هم خوبه و خوش عطره تا بگیرم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت کسی با کف زدن و دست زدن پیشرفت نمی کنه، با اموزش پیشرفت می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا بازی نیست پارتی بازیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر رها زنه بابک سعیدیه
خواهر بابک سعیدی زن مهران آتشه
امین ، آوش ، سروش تهرانی و خیلیای دیگه از آشناهای بابک سعیدی هستن.
بابک سعیدی و رها تو ایران باهم دوست بودن
اگه این طور نبود چطور میتونست بابک سعیدی که کل کار موسیقیش تا سال 89 کیبورد زنی تو کنسرت ناصر عبداللهی بود بیاد بشینه بغل اسمایی چون گوگوش و هومن خلعتبری
ضدعفوني كردن چه ربطي به تميز بودن يا كثيف بودن داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دتول بزني بو بيمارستان ميگيري چون از ضدعفوني كننده هاي دتول استفاده ميكنند اونا(sm2).
صابونشو نگرفتم ولي مايع دستشوييشو گرفتم خيلي عاليه واقعا
خودش که 22 سالشه البته خرداد میره تو 23 ولی خواهرش یا 3 سال از خودش بزرگتره ...خونه فامیلم دارن از شمال وگرنه صد سال سیاه دختر مردم باهات نمیومد شمالنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)نقل قول:
از خواهرش بيشتر تعريف كن
(sm50)
اي بابا هي اشتباهي ميخوره دستم(sm2)
نقل قول:
تو که اهل سیگار نبودی (sm2) دیگه من که باهاش زندگی نمیکنم فقط چند بار دیدمش (sm120)نقل قول:
نقل قول:
من از مسافرت بدم میاد !
بیماری روانی شدید گرفتم ! (sm54)
زن می خوام بهم نمیدن ! (sm25)
نه بابا اشتباهي اومد
برم با مهدی با جقاق بشم !
سویچ وایف کنیم ! (sm2)
از همون چندباري كه ديديش بگو.هيكل و قيافه و.....(sm2)
ديوث سوييچ وايف چيه ميخوام خواهرشو برات جور كنم
کسی از گربه های ایرانی خبر نداره...جمع کن بابا(sm3)
منم زیاد خوشم نمیاد ولی منم به خاطر اینه که منم گفتم باهاتون میام ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين الانش ميتونم ٢٠٠ تا ايدي تلگرام بهتون بدم ولي اونجوري فايده نداره
فقط همين ٢ تا خواهرن؟ برادري چيزي؟
ببند اون دهنتو (sm2)نقل قول:
نقل قول:
آره جور کن ! (sm2)
آره باید هم شهری باشیم !
یا خانوم پروازی باشه ! (sm70)
ديوث خواهرش به تو چه ربطي داره تعريف كن بينيم(sm2)
داره یکیشون کوچیکه یکیشونم سربازه (sm50)نقل قول:
اه اينطوري كه حال نميده.من با يكي دوست بودم ٢ تا خواهر بودن فقط يكي ديگه هم بود فقط خودش بود.خيلي بهم خوش ميگذشت(sm2)
واسه چی میخوای بدونی ؟ دیوث تو خودت داری دیگه حیا کن (sm2)نقل قول:
من همين الانش ٣ تا دوست دختر دارم ٢ تا دوسته دور دوري،٢ تا هم ازين مدلا كه بريم بيرون يه گشتي بزنيم
ولي كلا ادمه طماعيم (sm2)
ن باو اینا تازه خوبه ....سال 89 با یه نفر ارتباط داشتم تک دختر بود دوتا داداش نره قول داشت آخرشم تو خیابان مارو دیدن خواهرشونو رسوندن خونه حالا بماند گوشی رو ازش گرفتن یه ماهم تو خونه حبس شد (sm81) منم تا جایی که میخوردم میزدن دیگه خایه هام قفل شده بود رفتم خدمت تو 2 سال خدمتم جرات نمیکردم برم سمت دخترنقل قول:
(sm2)
این حرفا رو ول کن از خواهر تعریف کن(sm2)
آره خب منم اگه وضعم مثل تو بودا 4 تا 4 تا سوار میکردم (sm2)نقل قول:
دیوث زشته دیگه حداقل بزار برم تو حمام داو منتظره تا 10 مین دیگه میام میگم (sm2)نقل قول:
اتفاقا اینا هیچکدومشون سوار کردنی نیستن.نه اینکه سوار نکردم یا نمیکنم.اینا نیستن
نه خره فعلا تعریف کن حشری بشی بعد برو بزن(sm2)نقل قول:
حامی (sm50)
(sm2)نقل قول:
راستی این هاتس پورت شیلد رو کرک شده میفرستی برام ؟ نسخه جدید
استفاده نمیکنم=ندارم(sm2)
خطر جان (sm2)