[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو واسه تو جور کردم ولی روی خانواده خانم منشی حساسیت ویژه ای دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یه بسته توتفرنگی میخرم میشه 16 تومن از 30 تومن هم کمتر درمیاد ... (sm59) آها راستی یادم رفت 25 تومن هم اسپری بی حسی (sm59) اوه اوه چه خبره صرف نمی کنه اون گلنار منو بدین بی زحمت (sm2)
کی بشه خانوم منشی زنگ بزنه بگه : رسووول جونم بیا ویندوز سیستم دفتر رو عوض کن خلاب شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا دیدم همه دارن یه چیزی بهت میگن گفتم منم بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تو گرمای آفتاب ظهر و رطوبت بالای مازندران میرسی خونه، فقط این معجون هست که زندگی رو بهت بر می گردونه! عرق بهار نارنج با شیره زعفران #بزن(sm27)
همه مارا از " چوب خدا " ترساندند
ولی!!!! یکی !!!! به " بوسه خدا " امیدوارمان نکرد.
در حالیکه خداوند کلامش را همیشه با "الرحمن و الرحیم" آغاز میکند...
بارش بوسه های "بی منت" خداوند را برایتان آرزومندم
سلاااااااااااااااام(sm10)
عشق مثل پرواز است، بالا رفتنش جسارت می خواهد ، بالا ماندنش لیاقت
داشتن دوستی ...
که آدم نسبت به او ،
احساس آرامش کند ،
بهترین چیز دنیاست