مارو به اصفهون دعوت نمی کنی ؟؟؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مارو به اصفهون دعوت نمی کنی ؟؟؟ (sm2)
خواهی اگر وصل یار از غم هجران منال ... (sm50)
آهنگ گروهی امشب استیج چی بود کی حذف شد کی موند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریال حذف شد ! (sm74)
فینال دیگه ممه نداره(sm2)
بچه ها کسی اگه میتونه فایل تصویری اجرای گروهی رو بزار لطفا
صابر دیوث داره فکر کنم
(sm198)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول زده بودم وقتی اومدم.. 1 هفته پیش!! ندیدی؟(sm120)
چیه باز!! الکی جو میدی که مثلا سرم شلوغه و کار زیاد میکنم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هان !؟ (sm77)
صابر اجرای گروهیشون رو ضبط نکردی ؟
چرا ضبط کردم ! (sm59)
لطف کن به تخیلی ترین کیفیت ممکن که حجمش به شدت پایین بیاد آپ کن واسه من خواهشا خیلی گیرم
اوکی الان میرم توی کارش ! (sm155)
فریال (sm81)
70 mb
میلاد 15 دقیقه طول می کشه ! (sm155)
یک دنیا ممنون ... (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
- (sm50)
(sm50)
کیون لق الی برگشتم به وین 10 به صورت پیشرفته .. (sm59)
الی کدوم گوری بیا سر صبی اذیتت کنم بابا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کچل کدوم گوری مصاحبه کرده نی که دان کردم 20:30 رو ..
- (sm50)
اون تیزر بود کاملش پخش نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مجله چقدر چرت و پرت و دروغ نوشته
چطوری گل پسر(sm134) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم(sm25) به جان خودم الان 10 روز گرفتارم (sm9)ینی روز تعطیل نداشتم و ندارم و نخواهم داشت (sm172) اوضاع حسابی بهم ریخته (sm74) هفته ی قبل فقط یه سر میومدم کامینگ سون مامینگ سون چیزی بود میزدم ( من تا لحظه مرگ کامینگ سون خواهم زد (sm120) ) ینی 8 صبح تا 8 شب (sm81) از رئیس میترسم که با اون شیکمش بپره روم پودر بشم (sm81) مامانمو میخوام (sm86)آخ ننه ننه ننه ، زنم منو میزنه (sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم این توضیحات کافی و وافی بود (sm120)
مثل حس رهایی دل نشینی (sm50)
یکی مثل ما پیاده یکی صد ساله سواره(sm172)
ای کاش اینجا پیش من بودی
میتابیدی الماس دیووانه ... (sm50)
قلب منی نمیشه دوستت نداشته باشم(sm19)
همون شبا بیدار باشی بیتره.روزا خیلی تخمیه اصن نمیگذره(sm172)
یکی از باندا سالم بود اونم خفه شد(sm172)باید یه جا رو پیدا کنم قسطی اگه بدن.یه بزرگ بگیرم(sm172)
آدلانته.به پیش(sm27)
مخ خانه رو زدم اینو گرفتم.خیلی توپه 75 تومن(sm120)
(sm50)
بی پرده از یاران بگو(sm50)