چقدر دختر رضا صادقي زشته (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر دختر رضا صادقي زشته (sm14)
چته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا هست ؟ اراک ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزمون ورودی داره ؟
قردادی ؟ چجوریا (sm120)
خدارو شکر از یه فاجعه نجاتمون داده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدرم عکس میزاره نمود ما رو (sm120)نقل قول:
بچه شادمهر هم شبیه چشم بادومیاس(sm120)
ظرفهای کره شمالی و مالزی و سنگاپور(sm120)
استخدام ۳۱۰۰ نفر در سازمان تامین اجتماعی
استخدام بانک سامان – ۲۰ استان کشور
(sm29)
آره اراك.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا يه سريا رو صدا كرده بودن كه برن واسه مصاحبه
ولي خو به من چيزي نگفتن
فقط زنگ زدن گفتن يه كپي شناسنامه و دو تا عكس بيار
نه قراردادي نيست. اُورهال ِ . هر شركت و كارخونه اي در سال حدود 20 روز ميذاره واسه تميزكاري كارخونه و تعميرات.
معمولا هميشه هم از بيرون نيرو ميگيره
(sm25) حالا يكي ندونه فكر ميكنه من كي هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نديدم تا حالا عكسش رونقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال ندارم برم تايپيك بغلي (sm2)
من به ممر گفتم نوید (sm77)
خیلی خوبه (sm50)انشاا.. کار دائم و بچه های قد و نیم فد (sm120)نقل قول: