ممد بيشتر از من زده حافظش به ما رفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد بيشتر از من زده حافظش به ما رفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل فقط چیپ رامیرز و شوت زیر طاقی اسین به اصغرنقل قول:
من نمیدونم چرا چلسی گربه سیاه غارسا شده بود(sm2)
استاد برزيل بهتر. از هلنده (sm98)نقل قول:
همین قضیه 5 دقیقه وقت اضافی هم خیابانی گذاشت تو دهنشون (sm17)
شما پیشکسوتین شکسته نفسی نکنین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اگه روزی یه بار بزنیم شما روزی 2 بار میزنین(sm2)
دیگه کلیشه ای ترین جمله30 ثانیه به ازای هر تعویضهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تا تعویض فقط 2.5 دقه داشت به غیر از خوابیدنا و درگیریا
همچنان واکنشش بعد از گل گرت بیل(sm2) یعنی انگار تازه خبر فوت مادرشو داده بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر بازی استقلال خبر دادان مادرش فوت کرده ولی موند و گزارش کرد اصن غمش اندازه برد رئال نبود
داور بي شرف دراورد از پامون (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بازي كه رايكارد بود و مورينيو يادته؟؟؟؟
بازي رفت با كل اتوئو تو بريج بردن بازي برگشت تو نيوكمپ دهنشون سرويس شد
بعدداون بازي هم خوزه پريد وسط زمين دستشو ميچرخونددلمپارددرو بغل كرد (sm2)بدجود سوزوند غارسايي ها رو (sm2)
اینو ولشنقل قول:
بقول گوتی تعداد بچه های رائول از تعداد قهرمانی غارسا بیشتره(sm2)
اینا میسوختن، آی من کیف می کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]