شاهکار روزبه بمانی و علیرضا افکاری (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاهکار روزبه بمانی و علیرضا افکاری (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقادات دوستان رو نمیدونم اما اینجور چیزا منظورم همین موعود اینارو ک*ص شعر محض میدونم کلا نزری میدن یا هرچی نمیخورم میگم این درست نیست وقتی من قبول ندارم کارشون رو و مسخررشون می کنم حالا بیام غذا میدن بگیرم....اما امروز خیلی شلوغ بود اصلا دسته خودت نبود از هرجا میوردن جلو روت ما هم دیگه با دوستان بودیم مجبور شدیم(sm120)نقل قول:
شعرش خداست (sm50)نقل قول:
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق
ک-ی-ر تو این زندگی
تو 5 ماه 10 میلیون تومن پولی که 11 سال با بدبختی و جون کندن جمع کرده بودم دادم واسه دکتر و بیمارستان
(sm77)اول اینکه زندگیزیباست بستگی به دیدت داره همه روزای بد و خوب دارن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما از پول خودت دادی بیمارستان پس پدرت چی؟ مگه خانوادت نیستن؟
واسه من که زیبا نبوده و نیست و نخواهد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا تنهام کسی رو ندارم ...
(sm10)(sm127)
(sm27)
خانوادت در قید حیات نیستند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که خواننده یه تنه ریده به همه چی ... (sm172)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرت با حوری موریا (sm70)
ای بابا ای بابا (sm172)نقل قول: