آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم(sm70)
خب زنگ بزن از مورتوز بپرس آلبوم کی میاد
احتمالا آلبوم رو سایت قرار نگیره دوست موریه
نمایش نسخه قابل چاپ
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم(sm70)
خب زنگ بزن از مورتوز بپرس آلبوم کی میاد
احتمالا آلبوم رو سایت قرار نگیره دوست موریه
محسن (sm2)
بدنسازی در سواحل آنتالیا(sm120)
محسن اومد دوباره حمله (sm120)
خب شمارشو که تو یا سعید دارین بگین از احمد بپرسه البوم کیه فردا که نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم نمیدونه آلبوم کی میاد (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بعد سر يه وجب خاك بي ارزش خون همو ميريزيم
(sm120)
نوروز ۸۳ زیر بارون از ده چمخاله به لنگرود ، نفس های بارون خورده ماشین از خس خس به یکرنگی رسیده بود...(sm50)
بالا خره با شرکت که در ارتباط هست اونم بالا خره گفته کی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونه چقد دوسش دارم (sm47)میدونه نباشه میمیرم(sm47) میدونه زندگیم آرومه (sm47) وقتی که دستاشو میگیرم(sm47)
اینجا از این سوسول بازیا نداریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه باید الکی خوش باشن(sm120)
خالطور(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بابا بچه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)(sm41)(sm44)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس هم خبری نیست (sm54)
دوست دخترا نیستن(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"گلاب" هم داریم!!(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصرعی که گذاشته چیه؟چرا کامنتاشو نمیبینم من به جزو بعد سر يه وجب خاك بي ارزش خون همو ميريزيم ؟!(sm25)
به دیدنم که میای
خیال می کردم
برای پیشونی م
یه خونه ی کوچیک
رو شونه هات داری
چه بی دلیل، چه زود
بهونه گیر شدی
چقد دلیل واسه
بهونه هات داری
آهای فرصت کم
آهای راه زیاد
یه عمر فاصله بود
از تو به این آغوش
بین من و تو هنوز
یه ریز برف می آد
به دیدنم که می آی
لباس گرم بپوش
به دیدنم که میای
برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم
نفس کشیدنتو
برای تشنگیام
یه کم سراب بیار
که باز دوره کنم
خیال دیدنتو
به خاطر تو، دلم
با اینکه زود شکست
نه باز عاشق شد
نه دوست پیدا کرد
نه پای درد دل
هرکی رسید نشست
نه سفره ی دلشو
پیش کسی وا کرد
به دیدنم که می آی
برام ستاره بیار
جراغ اول این
شبو تو روشن کن
بازم اگه حرفام
حوصله تو سر برد
هنوز سحر نشده
هوای رفتن کن
چشم بی آهو رو هم کاش خونده باشه (sm50)
وقتی که رگباری ترین آغوش بودم
دست تو مث سقف، بالای سرم بود
دیوونه ی خندیدنت بودم عزیزم
خنده ت شبیه خنده های مادرم بود
(sm126)
یافتم (sm59)
به دیدنم که میای
برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم
نفس کشیدنتو
این که ریتم نداره(sm70)
دکلمه میخواد بکنه(sm70)
اتفاقا ریتم خوبی داره (sm70)
واسه دکلمه آره(sm70)
خیال می کردم
برای پیشونی م
یه خونه ی کوچیک
رو شونه هات داری
چه بی دلیل، چه زود
بهونه گیر شدی
چقد دلیل واسه
بهونه هات داری
آهای فرصت کم
آهای راه زیاد
یه عمر فاصله بود
از تو به این آغوش
بین من و تو هنوز
یه ریز برف می آد
به دیدنم که می آی
لباس گرم بپوش
به دیدنم که میای
برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم
نفس کشیدنتو
برای تشنگیام
یه کم سراب بیار
که باز دوره کنم
خیال دیدنتو
به خاطر تو، دلم
با اینکه زود شکست
نه باز عاشق شد
نه دوست پیدا کرد
نه پای درد دل
هرکی رسید نشست
نه سفره ی دلشو
پیش کسی وا کرد
به دیدنم که می آی
برام ستاره بیار
جراغ اول این
شبو تو روشن کن
بازم اگه حرفام
حوصله تو سر برد
هنوز سحر نشده
هوای رفتن کن
(sm148)
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوتا آهنگ و دان کردم خیلی خوب بودن هر دوشون عجب چاوشیست خوش ذوقی
بعضی جاها صداش خیلی شبیه صدای محسن میشد
به دیدنم که میای
برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم
نفس کشیدنتو
این قسمتا گند میزنه تو ریتم و ملودی
شاید به زور ناله بشه در آوردش
به درد روضه مجید خراطها میخوره
(sm132)اوفففنقل قول:
نقل قول:
ها دارم (sm25)
آره...بقیه آلبوم ها و تک آهنگاشم خیلی قشنگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اوففف در مواقع دیگری به کار میره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاخه کی با تو دوست میشه؟(sm41)نقل قول:
هااا همین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که به قول معروف آرد ها رو ریختم و الک آویختم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1361 سالِ تولدته؟نقل قول:
اگه اشکالی نداره جواب بده(sm59)
بلی 32 سالمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون Wow به رشتی میشه اوففف(sm120)نقل قول:
بقیشم در رابطه با محسنه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خانوما سنشون رو نمیپرسن(sm14)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
دوبرابر سن منو داری(sm77)
چقد بزرگی(sm59)