(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فقط یکی مث ممد دهن لق بعد دو هفته با کیونش فندق میشکنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یادش بخیر فصل قبل مدعی بودن نمیدونم چی شد چجور شد تو چار تیم پنجم شدن
باشد تا کیونت رستگار شود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm118)(sm100)
8.1 (sm89)
این امیر کجاس بدبخت شدم رف(sm81)
چی شده پریود شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریود میشدم از این بهتر بود والا(sm2)نقل قول:
به گا رفتم یعنی پسورد یوزر قبلیم رو فراموش کردم و نمیدونم چیه تازه اطلاعات یوزر پسورد و ایمیل و پسورد ایمیل ریکاوری تو یه فایل تکست بود که تو هارد قبلیم بود که متسفانه بدسکتور داشت و الان درایوهاش پرید و نمی تونم به اون دسترسی داشته باشم(sm74)
من گفتم ببین چی شده
(sm2)
مرتیکه پفیوز به ت... نیست که چه اتفاقی افتاده(sm77)نقل قول:
الان چیکار کنم(sm25)
ببین نوید اگر وقتی که صرف ویندوز کردی صرف یخ چیز دیگه میکردی الان حداقل به یه چیزی رسیده بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میاد درست میکنه یوزرو دیگه این داد و بیداد داره مث این پیرزنا تو حمومنقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر(sm142)
معلوم نیس کجاسنقل قول:
خیلی وقته به یوزرم دسترسی ندارم(sm81)
الی چه خوشگل شد آواتارت عزیزم (sm19)
الی منو شناختی یا نه (sm70)
نبود 4 ماه(sm50)
مگه همی مهدی اسکله از خراسان جنوبی نیستی (sm120)نقل قول:
(sm25)نکنه مهدی ترکه ای
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یه تاپیک جنجالی بزنیم
کیونت هوار هوار(sm59)نقل قول:
(sm25)آخ اخ شرمنده فک کردم این اسکل سیسکویهنقل قول:
(sm19)خوبی قرمساق کجا بودی
از وقتی هاردم به گا رفت خیلی سعی کردم درستش کنم ولی نشد(sm81)مدتی گذشت مجبور شدم امروز یه اکانت دیگه بسازم و موضوع رو به امیر اطلاع بدم (sm50)هیچی دیگه فعلا که تو خدمت سربازی هستیم 4 ماه و 7 روز مونده از خدمتمون(sm118)نقل قول:
بروبچ یادتون نمیاد کی بود اهنگش از موسیقی ما پخش شد از مقلدای محسن بود صداش عوض شده بود
فقط یه اهنگ داد بعد مجاز شدنش میخواس البوم بده
الی اگه تو یاهو به امیر دسترسی داری بهش بگو این پسورد یوزر من رو بده(sm81) من که کلا همه چی پریده به چیزی دسترسی ندارم(sm81)
Haris => Mehdi
خب ببین سایت از صفر شروع کرده ها یوزرت اصلا نیس (sm70)نقل قول:
میدونم نیست خو منم همون موقعه اول یه یوزر ساختم دیگه با اسم Mehdi تازه امیر تمامی ارسال هام رو تاریخ عضویت رو هم درس کردنقل قول:
اوکی فعلن نیس آمد درست میکنه
(sm27)
هادي كوليوند (sm55)
قربونت(sm127)نقل قول:
صرف حفاری کف حیاط خونه میکردم الان به نفت رسیده بودم شرکت نفت میومد خونه مون رو میخرید الان پولدار شده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Amir Hassanzadeh - Tehran
تهرانو دود گرفته وُ من عاشق عطرت
شهرو حسود گرفته وُ من عاشق عطرت ...
(sm50)
Amir Hassanzadeh - Leila Khanoom
خدا خیلی دوسِت داشت لیلا خانوم
که از آینده م اسمت رو قلم زد
خدا می گفت مجنون شم تمومه
خدا خوش قوله لیلا، زد بدم زد
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه غیر این
(sm19)ای جانم فیلم ژولیت بینوش
فیلم damage ش رو دیدی ؟ (sm59)نقل قول:
(sm25) نگو نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]